To je to što me zanima!

Mihajlović izbacio Ljajića jer ne želi pjevati himnu prije susreta

Izbornik srpske nogometne reprezentacije Siniša Mihajlović uveo je poseban režim o ponašanju u momčad. Svaki igrač mora pjevati himnu, Adem Ljajić je to odbio...
Vidi originalni članak

Srbija i Španjolska igrale su prijateljsku utakmicu u subotu. Srpska reprezentacija izgubila je utakmicu (2-0), a kasnije će se ispostaviti i jednog igrača. Izbornik Siniša Mihajlović potjerao je Adema Ljajića jer ovaj nije želio pjevati himnu uoči utakmice.

Mihajlović je uveo poseban sporazum o ponašanju u reprezentaciji čim je došao na čelo Srbije. Jedna od točaka tog sporazuma je da svi igrači moraju pjevati himnu. 

U ponedjeljak se Mihajlović sastao s Ljajićem, a mladi 20-godišnji igrač Fiorentine rođen u Novom Pazaru rekao mu je kako ne želi pjevati himnu iz osobnih razloga te da neće pjevati ni ubuduće. Mihajlović mu je potom rekao da spremi stvari i napusti pripreme reprezentacije.

Pretukao ga trener pa ga izbacili iz reprezentacije

Mladog Adema Ljajića prije mjesec dana brutalno je napao sad već bivši trener Fiorentine Delio Rossi tijekom utakmice protiv Novare. Rossi je odmah dobio otkaz, a nasrnuo je na srpskog igrača nakon što mu je ovaj ironično zapljeskao na zamjeni. Rossi je zamijenio Ljajića već nakon 32. minute. 

Idi na 24sata

Komentari 204

  • mata1 31.05.2012.

    neznase ko je gluplji.ljajic ili mihailovic..u neku ruku ima mihailovic pravo jer ako si pristao igrat za srbiju imas i da pevas kevu ti ...a on mora znat dali da predstavlja sebe kao igraca svijetu ili pjevaca?mogao je mrmljati nesta uz himnu i vuk sit ovce na broju...i pokazat svoje kvalitete u nogama jer za glas ne pita a ma bas nijedan klub..

  • bubači 30.05.2012.

    svaka čast i nemoj pevati! to je tvoja stvar hoćeš li ili ne i drži se svoga!!! on je gad četnički! majka mu je hrvatica a on bi sad vladao srbijom i bio srbin!! gad jedan pokvareni !!! pišo je po prašini i nije imao krova nad glavom a sad bi da mu se peva!!! e neće moći ove noći!!!!

  • alibaba-razbojnik 29.05.2012.

    ljaicu svaka ti cast,pozvali su te radi nogometa a ne radi pjevanja u zboru odjebi tu gamad neka im nikolic pjeva neku pravdu njihovu, igraj care za kosova ubrzo reprezentacija . i jos jednom svaka ti cast na odluci nisi dusa prodana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare