Sport

Komentari 204

Mihajlović izbacio Ljajića jer ne želi pjevati himnu prije susreta

Mihajlović izbacio Ljajića jer ne želi pjevati himnu prije susreta

Izbornik srpske nogometne reprezentacije Siniša Mihajlović uveo je poseban režim o ponašanju u momčad. Svaki igrač mora pjevati himnu, Adem Ljajić je to odbio...

Srbija i Španjolska igrale su prijateljsku utakmicu u subotu. Srpska reprezentacija izgubila je utakmicu (2-0), a kasnije će se ispostaviti i jednog igrača. Izbornik Siniša Mihajlović potjerao je Adema Ljajića jer ovaj nije želio pjevati himnu uoči utakmice.

Mihajlović je uveo poseban sporazum o ponašanju u reprezentaciji čim je došao na čelo Srbije. Jedna od točaka tog sporazuma je da svi igrači moraju pjevati himnu. 

U ponedjeljak se Mihajlović sastao s Ljajićem, a mladi 20-godišnji igrač Fiorentine rođen u Novom Pazaru rekao mu je kako ne želi pjevati himnu iz osobnih razloga te da neće pjevati ni ubuduće. Mihajlović mu je potom rekao da spremi stvari i napusti pripreme reprezentacije.

Pretukao ga trener pa ga izbacili iz reprezentacije

Mladog Adema Ljajića prije mjesec dana brutalno je napao sad već bivši trener Fiorentine Delio Rossi tijekom utakmice protiv Novare. Rossi je odmah dobio otkaz, a nasrnuo je na srpskog igrača nakon što mu je ovaj ironično zapljeskao na zamjeni. Rossi je zamijenio Ljajića već nakon 32. minute. 

Najčitaniji članci