To je to što me zanima!

Mihajlović ponosno pozirao s majicom 'Vukovar' na ćirilici

Za vrijeme gostovanja srpske reprezentacije u Cardiffu protiv Walesa, izbornik Siniša Mihajlović susreo se s navijačima i pozirao s majicom 'Vukovar' na ćirilici
Vidi originalni članak

U ratobornoj atmosferi na Marakani prošlog petka osvanuo je provocirajući transparent s imenom Vukovar ispisanom na ćirilici, no dok se u takvim uvjetima, u osvit utakmice Srbije i Hrvatske, takvo što i moglo očekivati od tamošnjih navijača, ono što je srpski izbornik Siniša Mihajlović napravio, još više će podići tenzije između dvije države.

Naime, za vrijeme gostovanja Srbije u Cardiffu protiv Walesa, Mihajlović se družio s navijačima, a na jednoj fotografiji pozirao je s majicom na kojoj je ispisano ime Vukovar na ćirilici.

Majicu je dobio od koordinatora nogometnog kluba Spoji (Srpske pravoslavne omladine Innsbruck)  Aleksandra Rogića iz Austrije. Mihajlović, koji je rođen u Vukovaru i deklarirani Srbin, ovim potezom sasvim sigurno neće pozitivno pridonijeti napetoj situaciji u njegovu rodnom gradu u kojem posljednjih dana rastu tenzije zbog postavljanja ćirilićnih znakova na javne ustanove.

Idi na 24sata

Komentari 615

  • Taragea 13.09.2013.

    haha, stare pjesme,pusti snovi.

  • 13.09.2013.

    pozirat češ ti u grobu mihajloviću moj!!

  • DarinkoSimic 13.09.2013.

    i na tarabi pise p ...a ,pa je jos nitko nije opalio

Komentiraj...
Vidi sve komentare