To je to što me zanima!

Mihajlović se družio s Fredom Matićem noć uoči utakmice

Nismo se vidjeli 23 godine. Moram reći da smo se vrlo ugodno družili. Prisjetili smo se starih vremena kada smo se družili i zajedno igrali nogomet, rekao je Matić
Vidi originalni članak

Noć uoči utakmice Hrvatska - Srbija, izbornik srpske nogometne reprezentacije Siniša Mihajlović proveo je u društvu sa starim prijateljima, među kojima je bio i ministar branitelja Fred Matić. Stari prijatelji popili su piće u zagrebačkom hotelu Sheraton, a družili su se do ponoći. 

- Nismo se vidjeli 23 godine. Moram reći da smo se vrlo ugodno družili. Prisjetili smo se starih vremena kada smo se družili i zajedno igrali nogomet. Nismo razgovarali o politici, ratu pa čak ni o utakmici - rekao je ministar Matić. 

U društvu su bili Pipe, Obrad, Pinga, Tapir (stariji), Sanja i Saša Kotvica, nabrojao je ministar ističući da su neki od njih bili i hrvatski branitelji.

Bojan Glavašević na Twitteru: Ratna priča je iza nas

Fotografiju je na svom Twitter profilu objavio i ministrov pomoćnik i sin legendarnog vukovarskog branitelja Siniše Glavaševića, Bojan. Dodao je i komentar: 'Ratna priča je iza nas. Budućnost pišemo na sportskim borilištima.'

Idi na 24sata

Komentari 260

  • genikameni 24.03.2013.

    sramota

  • hrvatina59 24.03.2013.

    Kumrovacka skola bratstva i jedinstva jugoslovenskih naroda

  • hrvatina59 24.03.2013.

    pa oni su svoji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare