To je to što me zanima!

Mihajlović srušio Jurića: Skroz zasluženo, pa igrali su bolje...

Nismo trebali primiti taj gol, a nakon što je povela Bologna se skupila i ostavila još manje prostora, pa nismo iskoristili najbolje mogućnosti koje smo stvorili, rekao je Jurić poslije okršaja s Mihajlovićem
Vidi originalni članak

U susretu 18. kola Serie A  Bologna Siniše Mihajlovića je pobijedila Veronu našeg Ivana Jurića s 1-0 te tako ostvarila prvu pobjedu u zadnjih devet kola.

POGLEDAJTE VIDEO: Mihajlović se borio s leukemijom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogodak odluke zabio je Riccardo Orsolini iz penala u 18. minuti.

- Bologna je zaslužila pobjedu, igrali su bolje. Iako smo mogli izjednačiti u drugom poluvremenu, nismo učinili dovoljno da osvojimo bodove - rekao je trener Verone Ivan Jurić za Sky Sport Italia.

Nikola Kalinić imao je veliku priliku za izjednačenje u 63. minuti, ali je loše pucao. Šest minuta kasnije je zamijenjen.

- Bila je to teška utakmica s malo prilika na obje strane. Nismo trebali primiti taj gol, a nakon što je povela Bologna se skupila i ostavila još manje prostora, pa nismo iskoristili najbolje mogućnosti koje smo stvorili - dodao je Jurić nakon prvog poraza u zadnja četiri kola.

Bologna je prije utakmice s Veronom bila osam kola bez pobjede. S ova tri boda skočila je na 12. mjesto sa 20 bodova, dok je Verona na devetoj poziciji sa 27 bodova.

Jurićeva Verona je nakon odličnog starta u sezonu kojim je držala priključak za vodećima pala u formi i niže promjenjive rezultate. Ipak, nalazi se samo četiri od Europske lige, odnosno šest bodova od mjesta koje vodi u Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dusansk 17.01.2021.

    💪🏻 🇷🇸 forever !!!

  • FokuMe 16.01.2021.

    Mihajlovic with the news again

  • 16.01.2021.

    Mihajlović?....Jel taj još ..... Šajze.Kaliniću se vjerovatno "nije dalo"...dalmatinska fjaka ga uhvatila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare