To je to što me zanima!

Mihajlovićeva udovica Arianna otkrila je zadnje Sinišine riječi

Počast mu je odao cijeli nogometni svijet. Brojni nogometaši okupili su se na njegovu posljednjem ispraćaju u Rimu, a vijenac za sprovod poslali su i Zvonimir Boban te Robert Prosinečki
Vidi originalni članak

Proslavljeni srpski nogometaš i trener Siniša Mihajlović preminuo je 16. prosinca u 53. godini. Mihajlović se dugo vremena borio s leukemijom pa najvažniju bitku izgubio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Počast mu je odao cijeli nogometni svijet. Brojni nogometaši okupili su se na njegovu posljednjem ispraćaju u Rimu, a vijenac za sprovod poslali su i Zvonimir Boban te Robert Prosinečki.

Počast mu je, još jednom, odala i supruga Arianna Rapaccioni, koja je na Instagramu otkrila posljednje riječi pokojnog Mihajlovića.

- Nikad neću zaboraviti ovaj trenutak kada si rekao da si tako sretan. Ubrzo si odletio na nebo - napisala je udovica.

Posljednji trenerski angažman imao je u Bologni. Klub je napustio 6. rujna ove godine. Prije toga trenirao je Torino, Milan, Sampdoriju, Srbiju, Fiorentinu i Cataniju.

U igračkoj karijeri je ostvario zapažene uspjehe. Tri puta je bio prvak Jugoslavije, sa Zvezdom je bio prvak Europe, tri puta je osvojio talijanski Superkup, četiri puta talijanski Kup, jednom UEFA Superkup. S Interom i Lazijom bio je prvak Italije. U 455 nastupa zabio je impresivnih 69 golova. Bio je posebno poznat po razornim udarcima...

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Nesvioskos 24.12.2022.

    U 18 toj  godini  upoznao  vanbračnog  sina  ..prava  ljudina  šta   reći  tj   napisati  

  • Nesvioskos 24.12.2022.

    Dva puta  u  životu postao  ...Katolik 

  • enter2020 24.12.2022.

    briga me za cetnikove zadnje rijeci

Komentiraj...
Vidi sve komentare