To je to što me zanima!

Mihajloviću na seksi pojačanju zavide i puno bogatiji klubovi

Torino Siniše Mihajlovića na svoj televizijski kanal doveo je veličanstveno pojačanje. Riječ je o lijepoj novinarki Barbari Pedrotti na kojoj im zavide i puno bogatiji od Torina...
Vidi originalni članak

Siniša Mihajlović i njegov Torino možda i nisu dominirali zimskim prijelaznim rokom, no najnovija akvizicija njegova kluba zasigurno je zaigrala maštu navijača 'bikova'. Riječ je o prekrasnoj Barbari Pedrotti, novoj voditeljici na klupskom televizijskom kanalu.

Lijepa Barbara počela je kao manekenka, no ubrzo se prebacila u novinarske vode, a talijanske medije posljednih dana puni svojim 'transferom' u Torino.

- Volim sport i živim od njega. Bavim se sportom od djetinjstva, naravno, ne profesionalno. Bavim se svime po malo. Plivam, vozim bicikl, trčim, idem u teretanu, a u posljednje vrijeme sam se zaljubila u tajlandski boks - otkriva Barbara.

Kaže kako je nikad nisu zanimali sportovi isključivo vezani uz dame.

- Dok su ostale curice išle na ples ja sam vozila bicikl pa sam uvijek imala razbijena koljena. Možda zato što je moj otac uvijek želio sina - smije se Barbara čija popularnost u Italiji po dolasku u Torino raste iz dana u dan.

Prva ljubav nije joj nogomet već utrke, od Moto GP-a do Formule 1.

- Da, zaljubljena sam u utrke, no nama Talijanima nogomet je u genima - priča pa otkriva najveću 'glupost' koju je napravila u životu:

- Ha, ha... Ma probala sam sve ekstremne sportove. Od paraglidinga do MMA-a... Ma ja nemam kočnica u životu, živim punim plućima.

Sve je otkrila osim ima li dečka.

- Drugo pitanje, molim vas - poručila je za kraj.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • _Varešak_ 06.02.2017.

    Mene podsjeća na pirgavu koku.

  • eon 05.02.2017.

    Balkan ima puno boljih žena...ova je niš posebno

  • yocko 05.02.2017.

    Dobra je Barbara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare