To je to što me zanima!

Miho Bošković ostaje u Jugu još dvije godine

Uoči treće, možda i ključne, utakmice za naslov prvaka vodstvo Juga objavilo je da najbolji europski vaterpolist Miho Bošković ostaje u klubu
Vidi originalni članak

Na prvi pogled ne izgleda toliko strašno - imaju 1-1, dvije utakmice u Gružu, momčad koja je već toliko puta pobijedila Mladost... No ispod te površine slika je potpuno drukčija. U prvoj su utakmici “visjeli” i samo su se čudom izvukli, drugu su izgubili, napravili nekoliko neshvatljivih pogrešaka, potpuno vratili Mladosti vjeru da može do naslova prvaka, a da stvar bude lošija, Miho Bošković gotovo se nije ni vidio. I uoči današnje treće utakmice (18 sati) morali su učiniti nešto. A učinili su vjerojatno najbolje moguće.
- S Mihom smo se čvrsto dogovorili o suradnji u sljedeće dvije godine. Uskoro ćemo i potpisom zaključiti tu priču - otkrio je sportski direktor Juga Goran Sukno i time “pokopao” nagađanja da će najbolji vaterpolist svijeta od iduće sezone igrati u Mladosti.
Bošković tvrdi da u cijeloj priči nije bio presudan novac nego jamstvo da će Jug i u budućnosti imati momčad za europski vrh, točnije - iduće dvije godine koliko će Miho sigurno ostati. A trener Emil Nikolić vjeruje da će i naslov prvaka ostati u Dubrovniku.
- Normalno je da Boškoviću kao najboljem vaterpolistu Europe svi pridaju posebnu pozornost. No i kad ne može zabiti, Miho je tu da asistira drugima i vjerujem da će ovoj momčadi donijeti naslov.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare