To je to što me zanima!

Mijatović: Hrvatska ima sjajne igrače, može doći do polufinala

Imate nekoliko sjajnih igrača i uz malo sreće možete ponoviti ono što je napravila Ćirina momčad u Francuskoj 1998, rekao je legendarni Predrag Mijatović u razgovoru za Germanijak
Vidi originalni članak

Crnogorac Predrag Mijatović svojim je golom prije dvadeset godina Realu donio sedmi naslov europskog prvaka. 

Zabio je gol za pobjedu 1-0 protiv Juventusa u Amsterdamu, a to je bio prvi naslov za 'kraljevski klub' nakon 32 godine posta.

- Real će na kraju slaviti, ali uvjeren samo kako to neće biti tvrda utakmica koju će odlučiti samo jedan gol kao kad sam ja zabio prije dvadeset godina protiv Juventusa. Ovo će biti potpuno drukčija utakmica. Obje momčadi igraju izrazito napadački i očekujem jako efikasno finale. Mislim da bi mogla biti efikasna utakmica kao i prošle godine - rekao je za Germanijak.

Potom se dotaknuo naše nogometne reprezentacije.

- Hrvatska ima moćnu, strašnu reprezentaciju. Mislim da je ova generacija spremna za veliki rezultat. Imate nekoliko sjajnih igrača i uz malo sreće možete ponoviti ono što je napravila Ćirina momčad u Francuskoj 1998. Da, vjerujem da bi Hrvatska u Rusiji mogla otići sve do polufinala - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Christal 26.05.2018.

    Ajmo Hrvatska bar do polufinala

  • Povraćotina 26.05.2018.

    Kao i svako veliko prvenstvo.

  • Armin van Buuren 26.05.2018.

    To svi znamo,ali ipak bolje polako.....već nam se mali milijun puta euforija pretvorila u golemo razočarenje baš zbog tih velikih najava.Valjda će ovaj put biti drugačije,ali bez euforije molim....

Komentiraj...
Vidi sve komentare