To je to što me zanima!

Mijo Caktaš: Neće biti loše na Maksimiru podići Sunce u zrak

Najvažnije je da smo ušli u finale i sada ćemo protiv Lokomotive pokušati osvojiti Kup jer se cijelu sezonu za to pripremamo, najavio je finale Kupa igrač Hajduka
Vidi originalni članak

Hajduk se provukao u finale Kupa, no jedan od najboljih igrača u sastavu Miše Krstičevića, Mijo Caktaš, vjeruje da će sezonu završiti s trofejem u rukama.

- Mislili smo da će biti lako, a izgledalo je kao da Slaven ima igrača više. Ipak, najvažnije je da smo ušli u finale i sada ćemo protiv Lokomotive pokušati osvojiti Kup jer se cijelu sezonu za to pripremamo. Bilo bi ljepše da je uzvrat u Splitu, pred rasprodanim Poljudom, ali neće biti loše ni na Maksimiru dignuti u zrak Rabuzinovo sunce - nasmijao se Caktaš, koji igra sve bolje.

- Ušao sam u formu, zabio par golova, par puta asistirao... To me napunilo samopouzdanjem, baš u pravo vrijeme, pred najvažnije utakmice sezone. Od mene se očekuje da nosim igru Hajduka i napokon to i činim.

Na jesen je više igrao na boku, sada ima novu ulogu, polušpica.

- Odgovara mi i jedna i druga pozicija, samo bih više volio da uvijek igram na istom mjestu, a ne jednu utakmicu lijevo, drugu u sredini...- kaže Caktaš, koji bi lako mogao biti sljedeći veliki transfer Hajduka.

- O tome ne znam ništa, klub i manager vode računa o tome. Na meni je da igram što bolje i pomognem Hajduku da izbori Europu i osvoji Kup. Volio bih prvu pravu sezonu u karijeri okončati trofejem.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • col_1 20.04.2013.

    Bad blu boys su navijači kojeg kluba hašk građanskog,croatie,dinama ili možda graskog nogometnog kluba dinama. Pa ipak samo HAJDUK živi vječno a ovi svake godine mijenjaju ime klubu radi love jadno.........................................................

  • 20.04.2013.

    E moj Caktašu a kad vas Lokosi pregaze onda će opet suci bit u prvom planu jer nije svirao faul za Hajduk na početku tekme i još svakakvih izlika će tu biti.Više ste naporni stim,najavljujete već 5 godina nešto a onda odgrate očajnu sezonu pa udri po sucima,a to kaj suci griješe i na drugim tekmama tome nitko ne govori.Iz godine u godinnu mi se sve više gadite,neznate pretpit poraze,mogli bi polako počet i to učiti jer nečete vječito moći suci okrivljavat za neuspjehe.Ne tvrdim da nije bilo sudačkih odluka koje su oštetile Hajduk,al je... takav klub kojemu sudac jednom pogreškom odnese bodove,jer i Dinamu su ove sezone poništili pet regularnih golova pa to nitko nezna jer nije bitno kad se ošteti Dinama,al sreća pa ih se oštetilo samo za gol ne i za bodove jer Dinamo nije kao Hajduk,nemože ga se oštetit za bodove).

  • Pa šalim se, bokte! 20.04.2013.

    Čitam ovaj naslov sa njegovom govornom manom :/ zbilja sam loša osoba :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare