To je to što me zanima!

Milan će otvoriti novčanik u ljetnom prijelaznom roku

Talijanski Milan za Čecha, Drogbu i Ronaldinha namjerava potrošiti više od 130 milijuna eura. Ne štedi ni vlasnik Chelseaja Roman Abramovič
Vidi originalni članak

Lionel Messi, Berbatov, Eto’o, Ramos i Ribery velike su želje gazde Chelseaja Romana Abramoviča, koji želi na Stamford Bridge vratiti naslov. Ne pita za cijenu. Samo za Messija spreman je ponuditi 100 milijuna eura! A za Ramosa 70. I dok se za Abramoviča zna da je lak na novčaniku, Milanovo posezanje u džep mnoge je iznenadilo. Izbore li Ligu prvaka, na San Siro će sletjeti Drogba, Čech i Ronaldinho. Samo za Čecha dat će 40 milijuna eura, što je rekord za golmana.
- Svaki igrač sigurno sanja o igranju u Milanu pa tako i ja - rekao je Drogba. Aktualni prvak Manchester United “pikira” samo dvojicu igrača. Danija Alvesa i Luisa Fabiana, a Sevilli su spremni isporučiti 37 milijuna eura. Inter želi Hleba, Juventus Mancinija, Real Essiena. U svakom slučaju lipanj je rezerviran za ples milijuna.

ZVIJEZDE PRIJELAZNOG ROKA - Sigurno odlaze iz klubova
AMAURI - Za napadačem Palerma “poludjelo” je pola Europe. Juventus, Real Madrid, Barcelona i Liverpool ne pitaju za cijenu.

DIDIER DROGBA - Izjavio je da na kraju sezone gotovo sigurno napušta londonski Chelsea. U redu stoje Real Madrid, Barcelona, Milan i Inter.

DIMITAR BERBATOV - Abramovič je za Berbatova odlučio ponuditi 45 milijuna eura. Javio se i Manchester United, koji licitira sa 30 milijuna eura.

RONALDINHO - Najbliži prelasku u Italiju. Mnogi mediji tvrde da je već jednom nogom u Milanu, ali predsjednik Intera ne odustaje.



Idi na 24sata

Komentari 4

  • dalcom 14.05.2008.

    dabog da ispali u trću ligu

  • vedran_zgb 14.05.2008.

    meni nisu igraci koji pricaju da im je san igrat u milanu,tj da im je san talijanska liga...katastrofa totalna...a milanu treba jedno 6,7 igraca i nikako kaku pustat ak misle nekaj napravit jer osim njega nikog sposobnog u toj momcadi nema...

  • trbek 14.05.2008.

    da bar cech dođe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare