To je to što me zanima!

Milan je uhvatio ritam i izgleda nezaustavljivo! Pala je Sampa

Raspoloženi Milan ovom je pobjedom ostvario desetu utakmicu bez poraza. Slavni talijanski klub konačno izgleda odlično, a igra kao što do i doliči klubu njegova renomea
Vidi originalni članak

Nogometaši Milana u impresivnoj izvedbi pobijedili su Sampdoriju u jednom od derbija 25. kola talijanske Serie A. Bila je to utakmica izravnog dvoboja za šesto mjesto koje vodi u Europsku ligu, a Milan je slavio 1-0 golom Bonaventure iz 13 minute.

Sampdoria je na San Siro stigla u sjajnoj formi. Bila je neporažena pet utakmica zaredom, ali naletjela je na još raspoloženiji Milan koji je ovom pobjedom ostvario desetu utakmicu bez poraza. Slavni talijanski klub konačno izgleda odlično, a igra kao što do i doliči klubu njegova renomea.

Malo je reći da od Sampdorije nismo vidjeli ništa. Igrala je samo jedna momčad. Već u sedmoj minuti 'rossoneri' su mogli doći do prednosti, ali Viviano je obranio penal Rodriguezu. Šest minuta kasnije nakon ubojite desne strane i kombinacije Susa i Calabrije Bonaventura je utrčao na pravo mjesto i zakucao loptu za vodstvo.

Milan je nastavio napadati i dominirati te je ubrzo stigao i do drugog gola. Strijelac je bio Bonucci, ali gol je poništen VAR-om, opravdano. Milan je napadao, briljirao je Hakan Calhanoglu koji je večeras odigrao najbolju utakmicu otkad je stigao iz Bayer Leverkusena. Dugo se čekalo na sjajnog Turčina, koji se tek oporavio od teške ozljede kada je stigao u grad mode.

Sampdoria nije imala ideju kako probiti sjajnu Milanovu veznu liniju koja je zadnjih godina bila velika boljka. Gennaro Gattuso posložio je redove Milana i uigrao pojačanja koja su stigla ove sezone. Gianluigi Donnarumma dosađivao se većinu utakmice.

U 52. minuti Calhanoglu je sjajno pogodio prečku, a akciju pred golom Milana vidjeli smo tek u 90. minuti kada je Caprari mogao naplatiti sve promašaje boljeg domaćina. Našao se sam na drugoj stativi, ali pucao je pored gola.

Nikola Kalinić zbog ozljede nije bio ni u sastavu dok Ivan Strinić nije ulazio u igru.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 19.02.2018.

    Je, je. Dok im ne dođe neka ozbiljnija ekipa pa ih rasturi na proste faktore.

  • 19.02.2018.

    navijač sam Reala ali drago mi je vidjeti ACMa na pobjedničkoj stazi

  • Paul_George_13 19.02.2018.

    Pjegavi prist De Bruyne doveo do jos veceg raskola izmedju Valonaca i Flamanaca, svojim X/O nogama, sustavno unistava Belgiju na velikim natjecanjima.. #JoeAllenGaDominiraoU1/4EP #JeSuisWilmots

Komentiraj...
Vidi sve komentare