To je to što me zanima!

Milan odbio ponudu Flamenga za Robinha: Želi nazad u Brazil

Flamengo je navodno ponudio šest milijuna eura za Robinha, a Milan je tu slabašnu ponudu glatko odbio. Uz Robinha na listi za prodaju navodno je i Alexandre Pato
Vidi originalni članak

Brazilski klub Flamengo odustao je od pokušaja dovođenja Milanovog napadača Robinha, jer se nije uspio dogovoriti za odštetu s kojom bi ''rossoneri'' bili zadovoljni.

Milanov dopredsjednik Adriano Galliani otputovao je u ponedjeljak u Rio de Janeiro. Vjeruje se kako tijekom zimskog prijelaznog roka planira prodati dvojicu brazilskih napadača, Robinha i Alexandrea Pata.

Kada je u pitanju 28-godišnji Robinho, koji ne skriva da se želi vratiti u svoju domovinu, pisalo se kako je Flamengo prvi kandidat za njegov transfer. No, taj je klub navodno ponudio samo 6 milijuna eura. Milan je tu ponudu brzo odbacio.

- Flamengovi direktori Wallim Vasconcellos i Flavio Godinho sastali su se u ponedjeljak s gospodinom Gallianijem u pokušaju dovođenja Robinha u naš klub. Međutim, s obzirom na iznos koji je zatražio Milan, naš klub vjeruje kako bi bilo primjereno odustati od tog transfera i odstupiti – stoji u priopćenju Flamenga.

Galliani je, pak, rekao kako ne odustaje od daljnjih pregovora, ali je upozorio Flamengo da mora ''podebljati'' svoju ponudu.

- Robinho se želi vratiti u Brazil. Može li Flamengo platiti novac koji tražimo za Robinha? Nisam siguran. To morate pitati vodeće ljude tog kluba – rekao je Galliani.

Izvještaji u Brazilu sugeriraju kako se državni prvak Fluminense sprema pokazati svoje zanimanje za Robinha, dok i u Sao Paulu osjećaju da bi taj igrač mogao popuniti prazninu koja će nastati odlaskom Lucasa Moure u PSG.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • WOMANIZER 26.12.2012.

    šteta što nije postao onakav kakav je mogao biti!

  • Bizovac 26.12.2012.

    nemojte pljuvati po Robinhu dobar je on igrac i mozda nije uspio biti najbolji ali je vrlo dobar :) samo je jedan najbolji brazilac RONALDINHO <3

  • jolle milito 26.12.2012.

    alkohol i droga su ga pojele, steta imao je potencijala

Komentiraj...
Vidi sve komentare