To je to što me zanima!

Milan se izvukao golom u 88. minuti, Kalinić je srušio Lazio

Fiorentina je stigla do vrlo važne pobjede u borbi za Europsku ligu protiv Lazija, a strijelac za preokret bio je Nikola Kalinić. Milan je gostovao kod Atalante, a Mario Pašalić odigrao je do 78. minute
Vidi originalni članak

Serie A nam je danas pružila dva sjajna dvoboja. Fiorentina je ugostila Lazio dok je Milan otišao na vruće gostovanje kod Atalante.

Lazio je poveo u Firenci preko Keite u 55. minuti da bi u 67. izjednačio Babacar. Šest minuta kasnije bilo je 2-1 za 'viole', a strijelac vodećeg i gola za preokret bio je naš Nikola Kalinić. Bio je to njegov 14. gol u sezoni. Lombardi je zatim zabio autogol u 76. da bi konačnih 3-2 postavio Murgia u 81. Lazio je ovim porazom propustio osigurati 4. mjesto budući da je Atalanta odigrala s Milanom 1-1.

Bila je to dobra utakmica u kojoj su obje momčadi imale poprilično šansi i kad se pogleda ukupni dojam 1-1 je najrealniji rezultat. Najveće iznenađenje na 'čizmi' ove godine stiglo je do prednosti preko Contija u 44. minuti i prednost od 1-0 stajala je sve do 87. minute.

Tada je Lapadula poslao loptu na lijevu stranu do Deulofeua, koji pogađa za izjednačenje i Milanov san o Europskoj ligi i dalje traje.

Valja spomenuti da je Vincenzo Montella u ovoj utakmici zaigrao s tri igrača u obrani dok se nakon višemjesečne pauze od ozljede koljena vratio kapetan Riccardo Montolivo. Mario Pašalić igrao je do 78. minute.

Tablicu Serie A pogledajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 14.05.2017.

    U članku ni spomena da je gol Milana iz zaleđa, a da je recimo United zabio odmah bi bilo na naslovnoj stranici: "Mourinhov United izjednačio golom iz zaleđa".

  • ACM_1899 13.05.2017.

    Gol iz zaleđa Deulofeua. Ovo danas i nije toliko loše bilo koliko ono prije,ali nikako zadovoljavajuće. Ne razumijem zašto Montella nikako ne pokuša s Hondom,nije toliko loš,s njim na 10-ci se može napraviti 4231 postava,s druge strane stalno igra Pašalić koji je očajan i ne bi trebao prismrditi prvom sastavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare