To je to što me zanima!

Milan zabio najbrži gol u ligama 'petice' ikad! Pogledajte ga...

Šest sekundi trebalo je Rafaelu Leãu da probije obranu Sassuola na Milanovu nedjeljnom gostovanju u Serie A. Najbrži je to gol u povijesti talijanskog nogometa, ali i pet najjačih liga
Vidi originalni članak

Tek što se krenulo s centra na stadionu Mapei u Reggio Emiliji pao je najbrži gol u povijesti Serie A. Milanu je za to trebalo samo šest sekundi!

Na gostovanju kod Sassuola "rossoneri" su se sjurili prema domaćem golu, Hakan Calhanoglu proigrao je Rafaela Leãa, a Brazilac lagano pogodio u prvi kut.

POGLEDAJTE VIDEO: Rebićeva inicijacija uz Grdovića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srušio je Leão tako dosadašnji rekord Paola Poggija koji je prije 19 godina za Piacenzu zabio nakon osam sekundi.

Malo je golova u nogometu uopće palo u kraćem vremenu od ovoga, svega 20-ak, uglavnom u nižim ligama. Štoviše, Milanov napadač zabio je brže i od rekorda La Lige (7,22), Premiershipa (7,69 sekundi), Ligue 1 (8 sekundi) i Bundeslige (9 sekundi).

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Najbrži gol u reprezenativnoj utakmici onaj je Lukasa Podolskog iz utakmice Njemačke i Ekvadora 2013., također nakon šest sekundi.

Najbrži u povijesti HNL-a, pak, gol je Edina Šaranovića iz utakmice Kamen Ingrada i Intera 2004., za 10 sekundi.

Ante Rebić nije u konkurenciji za utakmicu zbog ozljede stopala. Alexis Saelemaekers u 26. je povisio vodstvo Milana na dodavanje Thea Hernándeza.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • QTV 20.12.2020.

    Jos kad bi Rafael Leao bio brazilac bilo bi dobro. Al eto, mozda se covjek predomislio i otkantao Portugal. 24h prvi do info dosao ko i uvijek.

  • Pravednik Panonski 20.12.2020.

    Ja sam jednom sam slozio sendvic

  • Baine 20.12.2020.

    Ovaj Milan ima više sreće nego pameti, uskoro opet padaju u prosječnost, predviđam im peto mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare