To je to što me zanima!

Milan želi Gaela Clichyja, Francuz nije ostao hladan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Lijevi branič Arsenala kaže kako je polaska samim interesom Milana, što vjerojatno znači da ne bi imao ništa protiv ni da se transfer ostvari
Vidi originalni članak

Iz Italije je stigla vijest kako Milan ozbiljno razmišlja o dovođenju Arsenalovog lijevog beka Gaela Clichyja.
- Ne znam ništa o tome, samo ono što sam pročitao u novinama - rekao je Arsenalov 24-godišnji Francuz. Milan je ljetos uzeo klubu Arsenea Wengera drugog Francuza, veznjaka Flaminija. Kako se može iščitati između redaka, Clichy nema ništa protiv nastavka niza odlazak Francuza u Milan i ovoga ljeta:
- Sretan sam u Arsenalu, dobro mi je ovdje, ali istina je da je Milan velik klub. Laska mi što sam uopće u takvim kombinacijama...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • arsenal fc 26.03.2009.

    haha zaboravite stare seljačine ne ide clichy nigdi. marko00 istina je da clichy nije igra dobro prvi dio sezone ali sada se ponovo vraća u staru formu, a i prošle godine je proglašen za najboljeg desnog bočnog premier lige tako da njegova kvaliteta nije upitna!!!

  • plavocrni 26.03.2009.

    marko00,navedi mi tu bolju opciju od clichya? mislim da nema,bar ne u klubu, jedino ako ju kupe..i kaj ce taj milan pokupovat cijeli arsenal,senderos,flamini,sad clichy?

  • cocko 26.03.2009.

    pa premlad je on za njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare