To je to što me zanima!

Milanovu ikonu impresionirala desetka Intera: To je bilo to!

NAŠAO MU MJESTO Nakon Mandžukićevog isključenja, Mateo Kovačić je u 4-4-1 sustavu "ubadao" u sredinu s lijeve strane. Bio je senzacionalan, kaže Costacurta
Vidi originalni članak

Možda se Walter Mazzarri i Niko Kovač dvoume gdje postaviti Matea Kovačića u formaciji Intera i Hrvatske, ali s tim nema problema legendarni bivši nogometaš Milana, Alessandro Costacurta. 

Gledao je popularni Billy Costacurta uzvratnu utakmicu Hrvatske i Islanda na Maksimiru, a Milanovu ikonu impresionirala je Interova desetka. 

- Bio sam impresioniran Mateom Kovačićem, moram to priznati. U prvom dijelu, kad je bio razigravač, odigrao je prosječno. Ta mu pozicija baš i ne odgovara i to se vidjelo - rekao je Costacurta i dao mali savjet Mazzarriju i Kovaču:

- Nakon isključenja Mandžukića, Kovačić je prešao na lijevu stranu. U tom je 4-4-1 sustavu "ubadao" u sredinu, a to je bilo to. Njegova izvedba u drugom dijelu bila je senzacionalna - rekao je Costacurta

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 26.11.2013.

    Najbolji individualac u Hrvatskoj repki.....bolji od Modrića će biti za koju godinu...

  • zokinjo 26.11.2013.

    ...u nadi je spas:-)

  • MarkoBarun 26.11.2013.

    Baš je lijepo kada imaš dva igrača koja legitimno pretendiraju na Modrićevu desetku. :) Još ako mali Halilović sazrije (u što nažalost sve više sumnjam)... auuu... jbt takva četiri vezna igrača nemaju neke jake repke u cijeloj svojoj povijesti a ne u jednoj generaciji!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare