To je to što me zanima!

Milevski vrištao od bolova: Pao je na lakat pa završio u bolnici

Iskočio mu je lakat, a koliko je to bilo bolno za njega, pokazali su strašni urlici i vriskovi koji su odzvanjali terenom. Cijela situacija izgledala je baš ružno za bivšeg igrača Hajduka i Splita
Vidi originalni članak

Artem Milevski (33), bivši igrač Hajduka i Splita, doživio je užasnu ozljedu na utakmici svog Dinamo Bresta i Lucha iz Minska. U 57. minuti Ukrajinac je pao na lakat nakon čega je u velikim bolovima hitno prebačen u bolnicu.

>>> Video pogledajte OVDJE

Iskočio mu je lakat, a koliko je to bilo bolno za njega, pokazali su strašni urlici i vriskovi koji su odzvanjali terenom. Cijela situacija izgledala je baš ružno za nekada najveću nadu ukrajinskog nogometa.

Ipak, prema novim informacijama od liječnika, lakat je samo iskočio te nije došlo do loma što će značajno skratiti vrijeme oporavka.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • hyndaii 06.04.2018.

    "Bivša zvijezda Hajduka vrištala je od bolova nakon pada, prebačen je hitno u bolnicu" Ovako izgleda naslov u hajdučkoj SD.To je jedini klub na svijetu koji je u zadnjih 13 godina imao 173 zvijezde u ekipi a titulu i pehar vidjeli samo na tv.

  • DraženMuhvić 06.04.2018.

    Milevsky uputio poruku armiji svojih vjernih obožavatelja: Pijem, padam, ustajem, nikad ne posustajem!

  • 05.04.2018.

    jednom vidjela kako je rukometašu iskočio lakat,,, strašno izgleda.. sretan oporavak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare