To je to što me zanima!

Milito o 'bijelima': Navikli smo na ekipe koje ginu na terenu...

Bit će to dvije vrlo teške utakmice. Na fizičkom ćemo se planu malo namučiti, no vjerujemo u svoje mogućnosti i želimo proći dalje, osvrnuo se na ždrijeb igrač Intera
Vidi originalni članak

Interov napadač Diego Milito za klupsku je televiziju prokomentirao ždrijeb Europske lige. Argentinac s poštovanjem govori o Hajduku, odnosno Skontu ako nekim čudom Letonci prođu dalje. 

- Obje momčadi već su krenule u sezonu i bolje su pripremljene tako da će to biti dvije vrlo teške utakmice. Na fizičkom ćemo se planu malo namučiti, no vjerujemo u svoje mogućnosti i želimo proći dalje - rekao je Milito koji očito zna nešto o temperamentu bijelih.

- Naviknuli smo igrati protiv ekipa koje protiv nas ginu na terenu tako da će sljedećih nekoliko prijateljskih utakmica biti važne da se spremimo za ono što nas čeka - zaključio je Argentinac.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • smradac 21.07.2012.

    O KOME PRICAS O TVOME TATI

  • smradac 21.07.2012.

    To je razlika izmedju dinama i Hajduka, Hajduk ispada od Rome , Valencije , HSV-a, Deportiva a dinamo od Serifa , Neftica ,Lludogoreca . Da ih mafijas mamic ne gura nebi ni Dugo selo prosli (ops zaboravio sam da su ih izbacili iz kupa)

  • wolfgar 21.07.2012.

    ha...a nekad ovi što ginu i pobjede moj Milito

Komentiraj...
Vidi sve komentare