To je to što me zanima!

Militu dosta klupe pa je pozvao Genou da ga izvuče iz Intera?

Argentinski napadač Diego Milito priznao je da bi mogao uskoro napustiti redove talijanskog nogometnog kluba Intera ukoliko se njegov status u klubu ne promijeni
Vidi originalni članak

Milito je 2009. godine stigao u milanski Inter iz Genoe, a iste je već impresionirao sve ljubitelje ovog sporta predvodeći Inter do naslova europskog prvaka. Međutim, nakon Svjetskog prvenstva prošle godine, Argentinac nije uspio vratiti formu koju je imao dotada, a to je rezultiralo gubitkom mjesta u udarnoj postavi plavo-crnih. Milito je uvijek naglašavao da želi ostati u klubu, ali je u posljednjem intervjuu spomenuo predsjednika kluba iz kojeg je stigao u Inter.

- Bih li mogao napustiti Inter? Nikad ne znate što se može dogoditi u nogometu. Predsjednik Genoe Enrico Preziosi me jako poštuje, kao i ja njega, te je on bio prvi čovjek koji je vjerovao u mene dok sam još igrao u Argentini. Uvijek ću mu biti zahvalan što mi je dao priliku da dođem i igram u Italiji – rekao je za Il Corriere dello Sport Argentinac.

Iako ne igra ni približno onoliko koliko smatra da bi trebao, Milito je i dalje, barem tako tvrdi, sretan u Milanu.

- Zasada sam sretan u Interu. Još uvijek sam nogometaš Intera i samo mi je on u mislima. Ali ponavljam, nikad ne znate što vam budućnost donosi – zaključio je Argentinac.

Milito ima ugovor s Interom do ljeta 2014. godine.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • drogba11_1 07.11.2011.

    one season player

  • Dubi1991 07.11.2011.

    Sad kad Maminjo ovo procitaa..hahahahaha..=))

  • 07.11.2011.

    on je onda bio dobar zato sto je cjeli inter bio dobar, ja njega nebi ni primo u dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare