To je to što me zanima!

Milivojević paradirao s kapom Zvezde, bit će prijavljen Uefi...

Luka Milivojević pojavio se pred novinarima mix-zone na Maksimiru sa šiltericom Crvene zvezde, što je razljutilo predstavnike Dinama. Vidjela ga je i Uefa...
Vidi originalni članak

Olympiakos je pobijedio na Maksimiru, ali nije to bila dovoljna zadovoljština Luki Milivojeviću, čovjeku čije igranje rukom u nadoknadi talijanski sudac Paolo Tagliavento nije označio dovoljnim za penal za Dinamo.

Srbijanski nogometaš u mix-zoni pojavio se sa šiltericom Crvene zvezde, što je razljutilo Dinamova povjerenika za sigurnost Krešimira Antolića.

- Skini tu kapu! Ovo je čista provokacija. Ne igra Zvezda, nego Dinamo i Olympiakos - rekao je Antolić Milivojeviću, no ovaj se nije dao:

- Neću skinuti kapu, ne dolazi u obzir, ja sam navijač Zvezde! - vikao je veznjak grčke momčadi.

Nemile scene vidjeli su članovi Uefina ureda za sigurnost i fotografirali Milivojevića kako bi ga prijavili Uefi. Pojavili su se i članovi stručnog stožera gostujuće momčadi, među kojima i bivši nogometaš Christian Karembeu, kako bi urazumili Srbina.

- Što je, Dinamova kapa nije provokacija, a ovo jest?! - pitao je Milivojević prisutne.

- Namjerno je to napravio kako bi provocirao. Ovdje se radi o Ligi prvaka i Olympiakosu, nisu oni nikakva Crvena zvezda - ponovio je Antolić.

Nije dugo mogao Milivojević paradirati. Vidjevši da bi ih Uefa mogla drastično kazniti zbog Milivojevićeva ispada, Grci su brže-bolje potjerali svog igrača u autobus.

Idi na 24sata

Komentari 322

  • BranislavBerbakov 26.10.2015.

    U čemu je frka pozdrav za dom spr.... ih ne ljuti i uznemirava koji debili

  • Milivojevic 23.10.2015.

    Grb evropskog sampiona se ne kaznjava. Slepci

  • Palmanova 21.10.2015.

    da se niko nije sjetio da mu na mjestu polomi zube i nos

Komentiraj...
Vidi sve komentare