To je to što me zanima!

Milović: Crveni karton je bila moja odluka zbog Dinama...

To mi je prvi crveni karton u karijeri. Bila je to moja odluka. Već u ranoj fazi utakmice dobio sam žuti koji bi me udaljio iz derbija s Dinamom, rekao je Milović
Vidi originalni članak

Hajduk je slavio u Kranjčevićevoj protiv Zagreba 0-2 i barem na trenutak preuzeo vrh prve HNL. Kapetan Goran Milović odigrao je 92 minute utakmice, a isključen je na samom kraju utakmice jer se nije htio maknuti prilikom izvođenja slobodnog udarca za Zagreb. Namjera stopera "bilih" je bila očigledna, Milović je stajao odmah pored lopte i nije se htio maknuti na upozorenje glavnog suca Marija Strahonje.

- To mi je prvi crveni karton u karijeri. Bila je to moja odluka. Već u ranoj fazi utakmice dobio sam taj žuti karton koji bi me udaljio iz derbija s Dinamom. Priznajem, to me potpuno izbacilo iz takta, većim sam dijelom utakmice razmišljao o tome. To nije bio penal, nema šanse. Gabrijel Boban je čvrst momak, bilo je to remplanje, nikako start za najstrožu kaznu. No, treba biti realan i reći kako nije postojao niti penal za nas. Jefferson je napucao Kolingera u rebra, njihov je igrač jasno pokazivao i trag lopte na svome tijelu. No, najvažnije je da smo ipak pobijedili - rekao je kapetan "bilih" Goran Milović.

No i dalje ne zna hoće li igrati utakmicu protiv Dinama, koji je svoju kup utakmicu odgodio.

- Tek ćemo vidjeti hoću li igrati protiv Dinama. Pošto su oni sada odgodili svoju kup utakmicu, nitko ne zna što će biti s našim dvobojem. Možda je i mi odgodimo. Ali, ponavljam, vodili smo 2:0, svjesno sam išao zadržavati igru, zaslužio sam taj crveni karton. To je bilo taktičko razmišljanje - zaključio je Milović.

Da nije dobio crveni karton, Milović bi igrao u kupu protiv Zagreba, ali ne bi imao pravo nastupa protiv Dinama u derbiju. Ovako će propustiti kup, ali će moći igrati protiv "modrih" na Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • savjest1234 29.11.2015.

    Sad ga treba kazniti 10 utakmica bez plaće i svakog takvog !!

  • davidhaye 29.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Oblivion 29.11.2015.

    Tko prizna pola mu se prašta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare