To je to što me zanima!

'Mini-derbi': Dinamo i Hajduk kao predigra za finale Kupa...

Pioniri Dinama i Hajduka od 17 sati igraju finale Kupa na Maksimiru. 'Modri' kadeti izborili su finale pobjedom protiv Hajduka u uzvratu 3-1. Prvi susret završio je 1-1
Vidi originalni članak

Dinamo od 20 sati igra finale Kupa protiv Splita. Bit će to prva utakmica Dinama i Splita u ovom natjecanju. 'Modri' žele dvostruku krunu, a Split povijesni trofej. 

Pioniri Dinama i Hajduka kao uvertira za finale Kupa

Prije ove utakmice, od 17 sati na glavnom maksimirskom travnjaku pioniri Dinama i Hajduka odigrat će mini-derbi u finalu Kupa. Za tu utakmicu bit će otvorena samo zapadna tribina stadiona. 

Svi navijači koji kupe ulaznicu za Zapad za finale Kupa između Dinama i Splita, mogu od 17 sati pogledati i mini-derbi, objavio je Dinamo.

Maksimirski klub nastavlja s istim receptom kao i na velikom derbiju. Ulaznice za finale Kupa idu po cijenama 10 kuna za Sjever, 20 kuna za Istok i 30 kuna za Zapad. Na derbiju protiv Hajduka bilo je oko 15.000 navijača, tvrde u Dinamu.

Dinamovi kadeti pobijedili Hajduk

Dinamovi kadeti pobijedili su Hajduk 3-1 golovima Đurića, Ilića i Čuže u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa. Prva utakmica u Zagrebu završila je bez pobjednika 1-1.

'Modri' kadeti izborili su finale Kupa u kojem igraju protiv Cibalije. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Hank_Moddy 20.05.2015.

    dOMINACIJA

  • hladnopivo1 20.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MrSpaceguy3 20.05.2015.

    Dominacija Dinama u svim kategorijama. Hajduku je vrijeme da se probudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare