To je to što me zanima!

Mini-kockasti love četvrtfinale protiv Nijemaca, HTV prenosi...

Mlada hrvatska reprezentacija igra protiv Njemačke na Svjetskom prvenstvu U-17. HTV prenosi utakmicu na Drugom programu od 21 sat. Susret pratite i na 24sata...
Vidi originalni članak

Hrvatska U-17 reprezentacija lovi četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Čileu protiv Njemačke, a HTV od 21 sat izravno prenosi utakmicu na Drugom programu. 

- Prvi cilj smo ispunili, a sad idemo po ono po što smo došli. Samo nas medalja zanima - rekao je hrvatski kapetan Nikola Moro uoči večerašnje osmine finala.

Ako prođe Njemačku, Hrvatska će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz utakmice Malija i Sjeverne Koreje. No prvo su na redu Nijemci, viceprvaci Europe u toj kategoriji. Čak 19 od 21 igrača koji su bili na Euru sad su u Čileu. 

Josip Brekalo je prema statistikama najopasniji igrač SP-a.

- Recept za Njemačku isti je kao za sve ostale momčadi. Moramo igrati svoju igru s puno trčanja i brzim protokom lopte. Takva igra do sada nam je omogućavala stvaranje mnogo prilika. Tako ćemo igrati i protiv Njemačke - rekao je Brekalo.

Najveća opasnost prijeti nam od Johannesa Eggesteina, vodećeg strijelca turnira s četiri gola. Johannes igra za Werder, a loptama ga hrani kapetan i najveća zvijezda njemačke reprezentacije Felix Passlack iz dortmundske Borussije.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • ivankrnjo 29.10.2015.

    ovo nisu mini kockasti ovo su iso VELIKI KOCKASTI.....

  • albinjo27 29.10.2015.

    gledam malo prijenos na eurosportu,veli spiker za Brekala "best preformance with the ball on the tournament so far" bit će mali mašinerija! pa mi smo avion za švabce

  • tukinjo 29.10.2015.

    jel se prenosi i u Dalmaciji.. pa igraju svi Dinamovci.. hoce biti bojkot ili.. vidi se da je Mamic preuzeo i HTV..

Komentiraj...
Vidi sve komentare