To je to što me zanima!

Šarić već napušta Minnesotu!? Nažalost, ne može u Sixerse...

Timberwolvesi bi htjeli sačekati ljeto za ikakve razmjene, pa tako i onu koja uključuje Šarića, no sve je izglednije kako bi Minnesota mogla izvisiti iz doigravanja, a za Darija bi mogli dobiti itekako vrijedan paket
Vidi originalni članak

Dario Šarić mogao bi biti razmijenjen kroz sljedeća dva dana, pišu američki Sporting News.

Šiši je u Minnesota Timberwolvese stigao kao najvažniji dio paketa kojeg su Wolvesi dobili u zamjenu za Jimmyja Butlera, no nije pružio predstave kakve može ni pod bivšim trenerom Tomom Thibodeauom, a kada je na klupu sjeo Ryan Saunders, stvari su se još pogoršale. Pa Šibenčanin za njegove kratke vladavine zabija tek pet poena u prosjeku!

Timberwolvesi bi htjeli sačekati ljeto za ikakve razmjene, pa tako i onu koja uključuje Šarića, no sve je izglednije kako bi Minnesota mogla izvisiti iz doigravanja, a za Darija bi mogli dobiti itekako vrijedan paket.

- Mogli bi dobiti kvalitetnog igrača te izbor prve runde - rekao je predsjednik neimenovane NBA franšize za Sporting News.

No nažalost, u Sixersima ga ponovno ove sezone nećemo gledati. Zbog pravila u kolektivnom ugovoru, igrač se iste sezone ne može vratiti u momčad koja ga je razmijenila.

Brojne momčadi se žele pojačati uoči roka za razmjene, koji je za dva dana, a samo neke od njih su Los Angeles Lakersi, Houston Rocketsi, Portland Trail Blazersi... Sve redom momčadi koje ćemo vjerojatno gledati u doigravanju, gdje je Dario već pokazao koliko vrijedi!

Idi na 24sata

Komentari 26

  • SirSean 06.02.2019.

    samo čekam vrijeme kada će vam svima zatvoriti ta zločesta usta

  • Simulacija_stimulacija 06.02.2019.

    Na žalost, sve mi se čini da će slijedeće sezone igrati u Europi.

  • Golden_State 05.02.2019.

    kako Servi izgmižu kad se radi o nekom nasem kosarkasu, ka puži poslije kise. Koji kompleksi

Komentiraj...
Vidi sve komentare