Sport

Komentari 26

Šarić već napušta Minnesotu!? Nažalost, ne može u Sixerse...

Šarić već napušta Minnesotu!? Nažalost, ne može u Sixerse...

Timberwolvesi bi htjeli sačekati ljeto za ikakve razmjene, pa tako i onu koja uključuje Šarića, no sve je izglednije kako bi Minnesota mogla izvisiti iz doigravanja, a za Darija bi mogli dobiti itekako vrijedan paket

Dario Šarić mogao bi biti razmijenjen kroz sljedeća dva dana, pišu američki Sporting News.

Šiši je u Minnesota Timberwolvese stigao kao najvažniji dio paketa kojeg su Wolvesi dobili u zamjenu za Jimmyja Butlera, no nije pružio predstave kakve može ni pod bivšim trenerom Tomom Thibodeauom, a kada je na klupu sjeo Ryan Saunders, stvari su se još pogoršale. Pa Šibenčanin za njegove kratke vladavine zabija tek pet poena u prosjeku!

Timberwolvesi bi htjeli sačekati ljeto za ikakve razmjene, pa tako i onu koja uključuje Šarića, no sve je izglednije kako bi Minnesota mogla izvisiti iz doigravanja, a za Darija bi mogli dobiti itekako vrijedan paket.

- Mogli bi dobiti kvalitetnog igrača te izbor prve runde - rekao je predsjednik neimenovane NBA franšize za Sporting News.

No nažalost, u Sixersima ga ponovno ove sezone nećemo gledati. Zbog pravila u kolektivnom ugovoru, igrač se iste sezone ne može vratiti u momčad koja ga je razmijenila.

Brojne momčadi se žele pojačati uoči roka za razmjene, koji je za dva dana, a samo neke od njih su Los Angeles Lakersi, Houston Rocketsi, Portland Trail Blazersi... Sve redom momčadi koje ćemo vjerojatno gledati u doigravanju, gdje je Dario već pokazao koliko vrijedi!

Najčitaniji članci