To je to što me zanima!

Minotaur se bori nakon godine i pol, može li Okami sa Silvom?

U Riju u noći na nedjelju, točnije u 3 sata po našem vremenu, počinje spektakularni UFC 134. Minotaur se bori sa Schaubom, Shogun s Griffinom, a Silva s Okamijem
Vidi originalni članak

Poslije godinu i pol dana, u oktogon se vraća jedna od rijetkih, istinskih legendi MMM-a, Antônio Rodrigo Nogueira poznatiji kao Minotaur (108 kg). Imao je problema s koljenima i kukom, a sad kad je sredio ozljede, u 36. godini motiviraniji no ikad kreće u, vjerojatno, posljednji pokušaj osvajanja UFC-a. A bolji početak nije mogao ni zamisliti, u rodnom Brazilu. Protivnik će mu biti Brendan Schaub (108 kg), koji u karijeri ima omjer 8-1, a u UFC-u 4-1. Pobijedio je Mirka Filipovića, a izgubio od 'debeljka' Roya Nelsona. 

Shogun i Griffin, drugi put: Tko izgubi, otpada

Borba koja se svakako mora gledati je i ona između Shoguna i Forresta Griffina. Bit će to revanš ili ako hoćete, nastavak. Griffin je slavio polugom prije četiri godine. Shogun kaže kako će biti u top izdanju, što kod njega zna biti problem, a i nakon poraza od Jonesa želi brzo vratiti pojas. Griffin je 'naslagao' Ortiza i Franklina pa bi pobjedom svakako postao ozbiljan pretendent za 'napad' na pojas.

Okami je zadnji koji je pobijedio Silvu

Glavna borba večeri u Rio de Janeiru bit će ona između Andersona Silve i Yushina Okamija. Posljednji poraz Silva je ubilježio baš protiv Okamija davne 2006. godine, ali to nije bio poraz već diskvalifikacija. I sam Japanac je priznao kako u toj borbi nije bilo pobjednika niti poraženog. Silva ima 13 uzastopnih pobjeda, a titulu je obranio osam puta i apsolutni je rekorder UFC-a, vjerojatno i najbolji 'pound for pound' borac. Što mu može Okami (26-5)? Opasan je, ali čini se da će to biti još jedna pobjeda Spidera. U to su uvjerene i kladionice (1,20-3,60).

Glavne borbe večeri počinju u 3 sata po našem vremenu.  

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gogson00 27.08.2011.

    i ja baš radim prvu kad je ufc...:(

  • areljano 27.08.2011.

    mislim da ce na 24 kanalu maxa biti prijenos tog turnira!

  • Nesnošljivi 27.08.2011.

    Stvarno se dobra ekipa sastaje.. Izgleda kao da je to grupica koja će pokazati tko će prema vrhu..tko otpada.. I ovo mi se čini dobar rezime borbi Roy-schaub-Mirko, tj. samo dobar pokazatelj nekima koji su se rugali Royu a Mirko mora odraditi sa njime.. Nadam se ne revijalni meč! Tim više što se JDS dobro namučio sa Roy-om.. Nego, ove tri partije bi trebale, ustvari bit će odlična makljaža!! Svi su željni borbi, borbi za prestiž i za tron čak i za nastavak borbi .. P.s. tko ima čisti live neka podvali! ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare