To je to što me zanima!

Minotauro otkrio: Želim Mirka! UFC sprema revanš iz 2003.?

Minotauro je rekao kako želi Cro Copa. Bio bi to revanš spekakularne borbe otprije 12 godina. Tada je Brazilac slavio u, prema mnogima, najboljoj borbi u povijesti...
Vidi originalni članak

Mirko Filipović 11. travnja u Poljskoj borit će se protiv Gabriela Gonzage u revanšu iz 2007. godine. Brazilac mu je nanio jedan od najtežih poraza u karijeri, a Cro Cop se treći put vratio u UFC kako bi riješio neke stare račune.

Jedan od tih računa ima protiv Gonzage.

- UFC je odredio protivnika. Prvi će biti Gonzaga, što sam i želio. Ne bih ulazio u sve to da ne vjerujem da mogu pobijediti. Bit ću spreman i motiviran. Ako i ne pobijedim, neće mi biti žao jer ću znati da sam pokušao - rekao je Mirko Filipović.

A ono što se sprema pred kraj godine bit će još spektakularnije. Mirko je nedavno rekao kako ne zna protivnika nakon Gonzage, ali sve je izvjesnije da će to biti legandarni Antonio Rodrigo Nogueira, poznatiji pod imenom Minotauro.

- Sigurno se vraćam. Slomio sam dva ligamenta u travnju, ali opet sam počeo trenirati. Nisam zdrav, ali se vraćam. Sigurno ću se boriti ove godine. Nisam još pričao s čelnicima UFC-a, ali Cro Cop je moja želja - rekao je Minotauro.

Mirko i Minotauro borili su se 2003. Prema mnogima to je bila najbolja borba u povijesti MMA-a. Tko zna što bi bilo da gong nije spasio Brazilca u prvoj rundi.

Cro Cop je pošteno isprebijao Minotaura, sijevnuo je i lijevi "high-kick", Brazilac je bio na podu. Ali bio je to i kraj runde. U drugoj je Minotauro završio s Mirkom na podu, a parter je njegova specijalnost. Poluga na ruci i sve je bilo gotovo.

twitter
Idi na 24sata

Komentari 22

  • El Tractor 31.01.2015.

    Prije par godina sam vidio Minotaura uživo, bio je u mom mjestu, održavao seminar...sila od čovjeka,ali ipak mislim da bi tu Mirko bio u prednosti.

  • mile980 30.01.2015.

    da je mirko ovako i ovoliko trenirao(uvjek mu kondicije nedostajalo ) drzao bi vrh jako dugo.sada ima iskustvo,zdravlje i ogromnu kondiciju,malo su tu godine stiskale ali ovo on moze jos odraditi kako treba a poslije neka stvori jednog mladoga kvalitetnoga borca da mozemo i dalje pratiti ovaj sport i hvala mu puno.naj vecoj legendi hrvatskoga sporta

  • žaba davi rodu 30.01.2015.

    a joj što bi bilo da je bilo Bilo je to sto bilo na mirku je da mu poraz vrati ali sa kamatom

Komentiraj...
Vidi sve komentare