To je to što me zanima!

Miočić: Cormier je već jednom 'dobio na lutriji', ovaj put pada!

Ono je bila njegova večer, ali neće mu se ponoviti. Cormier je te večeri 'dobio na lutriji'. Bio sam već tu borbu bolji od njega. Brži sam i snažniji. A i dugo se nisam osjećao ovako dobro, kaže Miočić
Vidi originalni članak

Hrvatsko-američki UFC šampion Stipe Miočić 17. kolovoza će dobiti šansu revanširati se Danielu Cormieru za prošloljetni poraz u Las Vegasu. UFC 241 sa mečom Miočić vs. Cormier kao glavnom borbom večeri održat će se u Anaheimu. Miočić opet može postati svjetski prvak.

- Uzbuđen sam oko ovog meča. Bolji sam borac od njega i to ću dokazati. Ono je bila njegova večer, ali neće se ponoviti. Cormier je te večeri jednostavno 'dobio na lutriji'. Bio sam već tu borbu bolji od njega. Brži sam, snažniji i bolje kondicije. No, ovo je sport, rukavice su male i sve se može dogoditi - objašnjavao je Miočić za dopisništvo NBC televizije iz Clevelanda.

Miočić se nakon poraza od Cormiera pošteno odmorio od UFC-a. Postao je otac, samo dva tjedna nakon te borbe supruga Marie rodila je njihovu kćerkicu, Meelah Grace.

- Dobro mi je došao odmor. Imam 36 godina, a i dalje postajem sve bolji. Kvalitetno sam se odmorio. Dok sam bio prvak konstantno sam imao nekih obaveza i to me izmorilo. U međuvremenu nisam' imao metu na leđima'. Kći mi je promijenila život. Roditeljstvo je nešto najbolje što mi se dogodilo. Mogao sam se povući i 'disati'. Dugo se nisam osjećao ovako dobro! - rekao je američki Hrvat.

Evo Miočićevog cijelog razgovora za WKYC Channel 3...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 05.06.2019.

    Miocic Ce ga masakrirat pa gleda je polufinale hrvatske nog reprezentacije nije spava covik i to je razlog opuštenosti

  • mark13 15.05.2019.

    Svaka čast obojici u teškoj kategoriji jedan udarac riješava meč e sad ko bu imal više sreće bumo videli. DC je neporažen u teškoj i mislim da će Stipi ovo biti najteži meč u karijeri.

  • dimon 15.05.2019.

    Ishod ce biti isti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare