To je to što me zanima!

Miočić je poručio Huntu: Misliš da si bolji? Ma ti si smiješan...

Hunt može misliti i pričati što hoće. To je njegov stav. On je jedan od najboljih, ali mislim da sam ja bolji. To ću pokazati u kavezu, rekao je Stipe Miočić uoči borbe
Vidi originalni članak

Stipe Miočić u noći sa subote na nedjelju u australskom Adelaideu bori se protiv super-udarača Marka Hunta. Američki borac hrvatski korijena četvrti je teškaš UFC-a, Hunt je na petom mjestu. Za obojicu, vrlo bitna borba.

"Rastuća plima UFC-ove teške divizije", tako je Stipu Miočića najavio Bleacherreport. Ako pobijedi Hunta, bit će korak bliže poziciji izazivača i napada na UFC titulu. Miočić je dominirao u gotovo svakoj borbi, izgubio je od Struvea i Dos Santosa, ali ono što je pokazao bilo je impresivno. Huntu je ovo možda i posljednja šansa u UFC-u.

- Osjećam se sjajno. Spreman sam. Smiješno je to što Hunt govori da mu ne mogu ništa i da je bolji - rekao je Stipe Miočić u razgovoru za Bleacherreport i dodao:

- Hunt može misliti i pričati što hoće. To je njegov stav. On je jedan od najboljih, ali mislim da sam ja bolji. To ću pokazati u kavezu - rekao je Miočić .

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Ralbak 09.05.2015.

    Anthony Perosh je isto nas kao i Miocic.

  • bonecrusher 09.05.2015.

    iako je najbolje - odspavat, pa drugi dan pogledat snimku na you Tubeu....

  • bonecrusher 09.05.2015.

    ja nisam prodao - ništa, pa sam se napio, i još - pijem, a već je 5,21 ujutro...ne bih volio biti u koži Miočića, ali niti Hunta....biće gužve, prijenos????A šta druo nego neki stream na netu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare