To je to što me zanima!

Miočić ostao bez riječi: Kako je to navijati za pi*ku LeBrona?

Voditelj je Stipu Miočića ostavio bez riječi na kratko, no američki borac hrvatskih korijena brzo se snašao i uz smiješak rekao kako su košarkaši Cavaliersa sjajni momci
Vidi originalni članak

Stipe Miočić žestoko se priprema za novu obranu naslova. Za nešto više od dva mjeseca u Las Vegasu će se jedan nasuprot drugoga naći dva UFC prvaka, Stipe i Daniel Cormier, a obojica u MMA svijetu glase kao istinski sportaši, borci koji prije svega poštuju svoje protivnike. 

A kako bi promociju superborbe podigli na još viši nivo i jedan i drugi često gostuju u raznim emisijama, brojnim medijima i najavljuju borbu za naslov. Tako je i Stipe gostovao u podcastu na Barstool Sportsu. U opuštenoj atmosferi voditelj Dan Katz svojim je pitanjem čak i Miočića uspio ostaviti bez riječi. Bar na kratko.

- Kako je to biti tako snažan i strašan tip, a navijati za pi*ku kao što je LeBron James - pitao je voditelj.

Stipe je par sekundi gledao u čudu, no brzo se snašao i odgovorio u svom stilu.

- Uh, žestok si. Sretan sam što je LeBron ovdje, donio je titulu u Cleveland. Igrači Cavsa su sjajni, družio sam se s njima i bio na slavljeničkoj paradi - rekao je Stipe uz smiješak.

Katz je svojim pitanjem aludirao na glumu LeBrona Jamesa u sedmom susretu doigravanja protiv Indiane kad je u dva navrata odglumio prekršaje Bojana Bogdanovića na što su suci nasjeli.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Tetrapak1 01.05.2018.

    GOAT

  • nikluk20 01.05.2018.

    ma dajte, pušteni cavsi dalje.....jedva prošli....

  • pacovikozec 01.05.2018.

    Fizicki predominantan igrač i to naravno koristi u igri!

Komentiraj...
Vidi sve komentare