To je to što me zanima!

Miočić otkrio veliku vijest: UFC mi je obećao napad na titulu, prebit ću Jonesa ili Ganea!

Stipe se nije borio od 27. ožujka 2021. Tad ga je pobijedio Ngannou nokautom u drugoj rundi i uzeo mu pojas prvaka teške kategorije. Miočić bi se trebao vratiti u srpnju protiv pobjednika Gane vs. Jones
Vidi originalni članak

Američko-hrvatski MMA borac Stipe Miočić (40 godina, 20-4) najavio je povratak u kavez. Podsjetimo, Stipe se nije borio od 27. ožujka 2021. Tad ga je pobijedio Francis Ngannou nokautom u drugoj rundi i uzeo mu pojas UFC-ova prvaka teške kategorije.

POGLEDAJTE VIDEO: Stipe Miočić pomagao Petrinji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KAKVE BORBE U HERCEGOVINI Uuu! Teško je izabrati koja će borba biti najbolja: Pogledajte brutalnu najavu spektakla! FNC 10: LJUBUŠKI Selver Mahmić: Nisam imao ni teretanu, trenirao sam na planini, po vjetru, snijegu i ledu

Stipe nakon toga nije previše izlazio u medije, ali sinoć se na YouTubeu pojavio njegov novi intervju s Danielom Cormierom. Stipe se s Cormierom borio triput te ga je dvaput pobijedio (prvu je izgubio). Cormier je danas podcaster i komentator.

Otkrio je da kako bi rado nastupio na UFC 285 eventu, koji je u noći sa subote na nedjelju, ali nije se pružila prilika.

- Da, naravno da bih volio. Moja ostavština bila bi još veća. Ali i ovo je dobar meč (Gane vs. Jones, op. a.), a tko god dođe do pobjede, bit će moj sljedeći protivnik. Prebit ću nekog od njih - rekao je Miočić pa bombastično poručio:

- Da, iz UFC-a su mi rekli da ću se boriti u srpnju, na 'International fight weeku'. Tako mi je rečeno, a to je upravo ono što sam htio.

U srpnju ove godine odžat će se UFC 290 event, a datum tog eventa je 8. srpnja 2023. Miočić bi trebao predvoditi tu priredbu borbom protiv novog prvaka koji će biti okrunjen u ranim nedjeljnim satima, ali tu informaciju ipak treba uzeti s dozom rezerve.

MMA SPEKTAKL FNC 10: Brazilac u Ljubuškom ulazi na pjesmu repera Žuvija, nastupa i vatrogasac... FNC 10: LJUBUŠKI Tomislav Sičaja: Ljudima je bilo čudno jer trčim oko Ramskog jezera, ali su se naviknuli...

Cijeli podcast Cormiera i Miočića pogledajte ovdje:

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Skychaser 05.03.2023.

    Stipe će pobjedom potvrditi da je najbolji ikad. and still

  • Baloteli 05.03.2023.

    Ni Minuta mu u teskoj nije trebala hahahah Najveci definitivno

  • Baloteli 05.03.2023.

    Hahahhahahah JBJ

Komentiraj...
Vidi sve komentare