To je to što me zanima!

Miočić poručio Mandžukiću: Idi i osvoji talijanski kup u subotu!

Prije prve utakmice finala Istočne konferencije Stipe Miočić je kročio na parket Quicken Loans Arene. Puna dvorana Cleveland Cavaliersa mu je skandirala i pljeskala i pokazala kako se cijeni svoj borac
Vidi originalni članak

Stipe Miočić osvojio je naslov teške kategorije UFC-a i donio Clevelandu prvi veći naslov nakon više od pola stoljeća. Koliko je kolosalan Miočićev uspjeh govori i činjenica da mu je dosta sportaša, ali i javnih ličnosti (domaćih i stranih) čestitalo.

Jedan od njih je i Juventusov napadač Mario Mandžukić, čovjek koji obožava borilačke sportove i čest je gost na događajima u Hrvatskoj. Mandžo je tako gledao Cro Copa u zagrebačkoj Areni, a gostovao je i na prvom UFC-ovom eventu u Hrvatskoj.

Kada je Stipe Miočić pobijedio Fabricija Werduma i osvojio naslov prvaka, Mario Mandžukić mu je čestitao preko svojeg službenog Twitter profila.

- Čestitke Stipi Miočiću, novom teškaškom prvaku UFC-a. Tako se Hrvati bore - napisao je Mandžo.

Miočić je uzvratio gestom i pokazao o kakvoj ljudskoj veličini se radi. Stipe je usko vezan uz Hrvatsku, ljude koji žive u njoj, njene sportaše i, više-manje, sve što je vezano uz nju... Tako se zahvalio Mariju i poželio mu sreću u subotnjem finalu talijanskog Kupa protiv Milana.

- Hvala, Mario! A sada odi i osvoji talijanski Kup u subotu - odgovorio je Miočić putem svojeg Facebook profila.

Puna Quicken Loans Arena skandirala Miočiću

Novi prvak teške kategorije UFC-a gostovao je na utakmici Cleveland Cavaliersa i Toronto Raptorsa. Miočić je obećao sugrađanima iz Clevelanda da će donijeti naslov u grad prije LeBrona Jamesa. Obećanje je ispunio, a Cleveland ga je "nagradio".

Prije prve utakmice finala Istočne konferencije Stipe Miočić je kročio na parket Quicken Loans Arene. Puna dvorana Cleveland Cavaliersa mu je skandirala i pljeskala i pokazala koliko cijeni svojeg borca.

Miočiću su još čestitali Ivan Rakitić, Ivan Kelava, Kolinda Grabar Kitarović, Dwayne 'The Rock' Johnson, Junior dos Santos i brojni drugi.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • nikluk20 18.05.2016.

    inače bum te stukel! :P

  • 18.05.2016.

    ljudina, ponosni budimo na njega, kao što je on na svoju domovinu

  • zvona1111 18.05.2016.

    Ne poznajem čovjeka osobno ali da mi netko kaze da je gad i loš istukao bi ga jer Stipe po svemu pokazuje kakva je ljudina prije svega!

Komentiraj...
Vidi sve komentare