To je to što me zanima!

Miočić reagirao na meč Jonesa i Ganea: Ja idem na pobjednika!

Jon Jones se trebao boriti sa Stipom Miočićem. Do borbe nije došlo i debi u teškoj kategoriji doživjet će u ožujku protiv sjajnog Francuza. Nakon cijele peripetije i odluka UFC-a, javio se i bivši prvak Stipe Miočić
Vidi originalni članak

UFC je šokirao javnost kada je objavio da će se za upražnjeni pojas teške kategorije boriti Jon Jones i Ciryl Gane. To je značilo da se elitna MMA organizacija razišla s aktualnim prvakom Francisom Ngannouom, koji je pojas preoteo našem Stipi Miočiću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Superborba će se održati početkom ožujka nakon čega će teška kategorija dobiti novog kralja. Bit će to ujedno prilika vidjeti jednog od najboljih boraca u povijesti slobodne borbe u debiju u kraljevskoj diviziji.

Jon Jones se trebao boriti sa Stipom Miočićem, no do te borbe nije došlo. Nakon cijele peripetije i odluka UFC-a, Miočić se oglasio.

- Četvrti ožujka. Sviđa mi se. Dobit ću pobjednika u srpnju - napisao je Stipe.

Na taj način ne samo da je poručio da je spreman sučeliti se s bilo kime bez obzira na sve, već i da ne ide u mirovinu kako se naveliko pisalo u američkim medijima tijekom dana.

Miočić je titulu UFC-a držao u dva navrata, od 2016. do 2018. kada ju je izgubio od Daniela Cormiera i iste godine vratio. Dvije godine kasnije izgubio ju je od Francisa Ngannoua.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • T'jt-šmznm 18.01.2023.

    Gane ih oboje rastavlja ko lego kockice.

  • Hope777 16.01.2023.

    Nažalost godine čine svoje.Refleksi popuštaju,snaga, kondicija itd.Uzalud srčanost čvrst karakter,bez navedenog nažalost ne ide.

  • 16.01.2023.

    Francuz je na teskim steroidima, tko god vidi kvalitetu misica, zna da nije prirodnim putem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare