To je to što me zanima!

Mirjana Lučić: Goran Prpić me smirio i mnogo mi je pomogao

Žestoko sam trenirala i sjajno se osjećam. Goran Prpić napravio je mnogo promjena u mojoj igri, rekla je Mirjana Lučić-Baroni nakon što je pomela 29. tenisačicu svijeta
Vidi originalni članak

Znala sam da moram odigrati fantastičan meč ako želim pobijediti. I zaista, od prvog poena sam se sjajno osjećala. Sve je bilo za pet, rekla je Mirjana Lučić-Baroni nakon što je “pomela” 29. tenisačicu svijeta u prvom kolu WTA turnira u Stuttgartu.

Komentari igračica u svlačionici poprilično variraju. Od onih koji se pitaju zašto ona još igra do onih koji je maksimalno podupiru. Bivša polufinalistica Wimbledona ne odustaje niti ove sezone.

- Žestoko sam trenirala i sjajno se osjećam. Goran Prpić napravio je mnogo promjena u mojoj igri, prilično me smirio i jako puno mi je pomogao - rekla je 31-godišnja hrvatska tenisačica u Stuttgartu.

Plasmanom u osminu finala 800.000 dolara vrijednog Porsche Opena izborila je povratak među 100 najboljih na svijetu.

- Protiv Na Li nikad nisam igrala. Ona je peta tenisačica svijeta i morat ću igrati još bolje nego protiv Jelene Vesnine ako želim napraviti senzaciju - najavila je Mikica meč protiv bivše pobjednice Roland Garrosa.

Dodala je da će igrati još nekoliko sezona, dokle god istinski bude uživala u tenisu. A onda će se konačno posvetiti obitelji...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • daljinac 25.04.2013.

    jel, prpa te smirio !?

  • MrSmith_1 25.04.2013.

    To su naši igrači. Probijaju mentalnu blokadu sa 29+ godina. Šteta jer talent postoji, mislim prvenstveno na Čilića. Igračice kao Lučić su najopasnije za vrhunske igračice, nemaju što izgubiti tako da je senzacija moguća. Ovo je prvi meč na zemlji za Li ove godine, iako je u Stuttgartu prošle godine igrala četvrtfinale.

  • vilim 25.04.2013.

    Mogla se je znatno ranije "smiriti" i bez Gorana Prpića ???...

Komentiraj...
Vidi sve komentare