To je to što me zanima!

'Mirko Cro Cop': Rusi snimili dokumentarac o MMA legendi

Ruski Youtube kanal 'Parter TV' prije nekoliko je dana izdao dokumentarni film pod nazivom 'Mirko Cro Cop' koji govori o našoj borilačkoj legendi, a Mirko Filipović (45) se na Instagramu prisjetio svoje posljednje borbe
Vidi originalni članak

Mlađe generacije koje možda nisu imale priliku gledati velikog Cro Copa u ringu i oktogonu moći će naučiti nešto novo, dok će Mirkovi fanovi i zaljubljenici u borilačke sportove moći ponoviti gradivo jer je naš najbolji MMA borac u povijesti dobio svoj dokumentarni film.

U njemu su prikazane scene iz Mirkovih mlađih dana, od samog početka karijere pa sve do najvećih uspjeha u K1, Prideu i UFC-u. Kraj karijere zbog moždanog udara bio je samo motiv više za Ruse da snime film o hrvatskoj MMA legendi koja se točno prije godinu dana zadnji put borila. 

POGLEDAJTE FILM

Bilo je to protiv Roya Nelsona u Bellatoru, a Mirko je pobijedio odlukom sudaca. A nakon toga, Cro Cop je morao prekinuti karijeru jer mu je svaki novi snažniji udarac u glavu mogao značiti smrt. Podsjetimo, Mirko je u ožujku prošle godine objavio kraj karijere nakon što je pretrpio moždani udar.

- Bit ću discipliniran s terapijom, borbe nema više nikad, petorica liječnika došla su mi to reći. Mogu se kockati s koljenom i nečim drugim, ali s mozgom ne - kazao je tada Mirko.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • VIM_2 20.02.2020.

    Prevara od borca , i sramota od covjeka ...UFC je mjerilo zivotinje, a njega su tamo tukli ko da osmas tuce prvasica....i da, Hrvat sam me brinite se ...

  • mrTrobec 19.02.2020.

    Snimili su crtić

  • 19.02.2020.

    Šteta što nije 2005 Fedora sredio, bolji je bio dobar dio tog dvoboja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare