To je to što me zanima!

Mirko: Kosaka mora u bolnicu, polomljene su mu kosti na licu

Želio sam se svima zahvaliti na podršci, javit ćemo se kad dođemo u hotel. A krećemo u hotel kad popijem još tri boce vode jer moram dati urin. Već sam tri popio, ali neće kap iz mene, javio se Mirko iz svlačionice
Vidi originalni članak

Hvala svima na velikom broju poruka. Odrađeno je sve rutinski, nadam se da da Kosaka nije teže ozlijeđen, ovo je ipak samo sport, grub i nasilan, ali ipak sport. Ne bih volio da je teže ozlijeđen, javio se Mirko Filipović neposredno nakon borbe iz svlačionicom i otkrio da je japanski veteran u puno većim problemima no što se to činilo:

KOMENTAR Kralj Japana i dalje je vladar ringa: Nokautom srušio rekord

- Koliko čujem na putu je za bolnicu, navodno su mu neke kosti na licu slomljene na žalost. No to je takav posao, nadam se da će sve biti OK s njim - dodao je Mirko.

U svlačionici je u društvu sina Ivana i Stipe Drviša, a prema hotelu će krenuti tek nakon što Mirko odradi obaveze.

- Želio sam se svima zahvaliti na podršci, javit ćemo se kad dođemo u hotel. A krećemo u hotel kad popijem još tri boce vode jer moram dati urin. Već sam tri popio, ali neće kap iz mene izaći - nasmijao se Cro Cop.

Idi na 24sata

Komentari 267

  • bonecrusher 02.01.2018.

    Jos i nije toliko bitno sto covjek ima 47 godina nego je bey veze sto nema pojma i kao da je zalutao u taj sport a to sto je fizicki slabiji i laksi 9 kg - necemo sada jos i o tome....

  • bonecrusher 02.01.2018.

    Steta sto je protivnik bio inferioran, fizicki slabiji, nema pojma o boksu, dosao iz 10-godisnje mirovine...Lijepo je gledati Mirka kad se bori protiv Mira, Dos Santosa, Nelsona i drugih boljih boraca...Ovako je sve ocekivano i bez gusta.

  • 1kuna 01.01.2018.

    još žalosnije je gledati sportaše koji si furaju steroide poput mirka!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare