To je to što me zanima!

Mirko Filipović u rujnu se bori protiv Dos Santosa?

Sljedeću borbu Mirko Filipović trebao bi imati 19. rujna u Dallasu na priredbi UFC 103. Protivnik će mu najvjerojatnije biti Brazilac Junior Dos Santos
Vidi originalni članak

Mirko Filipović sljedeću će borbu najvjerojatnije imati 19. rujna u Dallasu na priredbi UFC 103 u Dallasu. Protivnik bi mu trebao biti Brazilac Junior dos Santos (24). Borbu je najavio baš Mirkov budući protivnik rekavši kako bi mu bila velika čast boriti se s Cro Copom. Ujedno to vidi kao veliku priliku za nastavak karijere.
- Trebao sam se boriti u kolovozu, no neću nastupiti na turniru UFC 102. Moja sljedeća borba trebala bi biti protiv Cro Copa. Ako ga pobijedim, bit će to za mene jako važan uspjeh - rekao je Dos Santos.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • simke1981 07.09.2009.

    http://www.youtube.com/watch?v=Sr8-xiHD_c8 najava novog Mirkovog meča ...must see

  • god of war 09.07.2009.

    pa di su sad oni neandertalci koji će reć,ka i obično da će mirko dobit po pič...i...hmm..nema ih...juhuuuuu...di ste..ajte nešto napišite jebemu,nema bez vašeg komentara ništa,jer inače se smijem na takvu vrstu komentara a sad što čitam komentae,to više dosadi,jer znam da je tako,da će ovaj klinjo letit za 40tak sekundi iz kaveza..ali dfa ovi monotoniju razbiju malo!

  • user_30613 09.07.2009.

    starino razjebi ga,jos dva takva i vrh,veni,vici vidi,malo vise plesi,i nema trte ko os biti the best.sritno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare