To je to što me zanima!

Mirko i slika s mamom: 'Ona ti jedina može dati jednu iza uha'

Cristiano Ronaldo uvijek je isticao da mu je mama najveći uzor u životu, Michaelu Jordanu mama je bila neiscrpna inspiracija, a svoju mamu Anu više od ičega voli i cijeni i naš Mirko Filipović
Vidi originalni članak

Sve se može dogoditi, samo nas dvojicu nikad nećete vidjeti u ringu zajedno. Obećali smo mami da se nikad nećemo međusobno boriti, rekli su jednom prilikom slavna braća Kličko i obećanje svojoj majci Nadeždi Uljanovnoj nisu prekršili.

I novopečeni boksački teškaški prvak Anthony Joshua ima poseban odnos sa svojom majkom. Tako je donedavno živio s njom u stanu u Londonu premda je i prije borbe s Kličkom zaradio dovoljno novca za ogromnu kućerinu. No, zbog bliskog odnosa s Yetom Odusanyom odlučio je ostati.

Cristiano Ronaldo uvijek je isticao da mu je mama najveći uzor u životu, Michaelu Jordanu mama je bila neiscrpna inspiracija, a svoju mamu Anu više od ičega voli i cijeni i naš Mirko Filipović. Bila mu je najveći oslonac u životu.

- Majka mi je bila i otac i majka. Sjećam se kad smo stajali pred vlakom prije mog odlaska na policijsku akademiju u Zagrebu. Ispraćala me i u jednom trenu izvadila iz džepa posljednjih 400 maraka. Nisam ih htio uzeti, ali na kraju sam ipak uzeo 200. U jednom trenutku se raspala i zaplakala. Plače ona, plačem ja. Ipak sam joj rekao da će sve biti okej - ispričao je Mirko kako je izgledao njegov odlazak u Zagreb.

Danas je na Facebooku objavio fotografiju s mamom Anom, a jedan njegov prijatelj s popularne društvene mreže ostavio je humorističan komentar:

- Jedina koja ti ima petlje stisnut' jednu iza uha - napisao je.

Mirkov otac Žarko umro je 1994. godine kada mu je bilo 19. Bila je to prekretnica u njegovu životu nakon koje više ništa nije bilo isto.

- Umro je kad sam bio na životnoj prekretnici, kad mi je jako trebao da me svojim savjetima usmjeri dalje.

Njegova odsutnost i majčina potpora dali su mu snagu i inspiraciju za sve što je učinio u karijeri. Mama je uvijek najveći oslonac u životu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 23.09.2017.

    Veliki čovijek u svim pogledima

  • japanokinez 23.09.2017.

    Samo je jedna mama.

  • Salvador_1 22.09.2017.

    Mirko kralju

Komentiraj...
Vidi sve komentare