To je to što me zanima!

'Mirko je pušioničar, njegovi su mečevi u Japanu namješteni..."

Mirko je sve pobjeđivao u Japanu, ovdje ne može nikoga. Lijeva noga groblje, desna bolnica? Što je s tom nogom? Više mu ne namještaju mečeve, kaže Chael Sonnen
Vidi originalni članak

UFC-ov borac Chael Sonnen bio je suspendiran zbog uporabe nedozvoljenih sredstava. Imao je vremena poraditi na tehnici, ali i na jeziku. U toj bi disciplini, da postoji, vjerojatno bio olimpijski pobjednik. Učinak uzimanja nepoznatih sredstava još ne popušta pa Chael nastavlja u svom ritmu. 

Pogledajte Cro Copa. U Japanu je sve pobjeđivao, u Americi ne može nikoga, kaže Chael

Već je izvrijeđao Mirka i polovicu UFC boraca, a ovoga puta otišao je i korak dalje. U intervjuu s Arielom Helwanijem pričao je o svojoj suspenziji, Mirku Filipoviću, Minotauru, Wanderlei Silvi kojeg je nazvao kukavicom i gubitnikom.

- On me se boji. I dalje živi u Japanu i smatra da je pobijedio 22 protivnika. Svi znate da to nije istina. Nemoguće da je sve te borce pobijedio u Japanu, a u Americi ne može pobijediti nikoga. Isto je i s Cro Copom - rekao je Chael i nastavio:

- Mirko je tamo sve pobjeđivao, a ovdje ne može nikoga. Kako je ono išlo? Što je Mirko? Lijeva noga groblje, desna bolnica? Što se dogodilo s tom nogom? Ništa, nema više promotora koji je u svlačionici rekao tvom protivniku kad mora pasti. Mirko, ti si pušioničar, kao i Fjodor i Silva - nastavio je Chael.

Fjodor, Silva i Mirko, svi su oni pušioničari, rekao je UFC-ov borac

Uvrijedio je i braću Nogeira, a sad se "ispričao" na svoj način.

- Žao mi je što sam pogrdno pričao o Brazilu i braći Nogeira. Želim to ispraviti. Da sam znao da u Brazilu nemaju računala, nikad ne bih tako pričao. Bio sam u Las Vegasu kad su braća Nogeira sletjela u Ameriku prvi put. Ovo je istinita priča. Jedan je izvadio mrkvu i ponudio je autobusu, a drugi ga je mazio jer je mislio da je autobus zapravo konj - izjavio je Chael.

Cijeli je svijet vidio da je izgubio od Andersona Silve, no on to nije vidio. On je i dalje u svom filmu.

- Jeste li gledali borbu? Udario sam ga 200 puta u glavu, a on je na osam sekundi zapetljao noge oko moje glave i zato je pobjednik? Od kuda ja dolazim, to nije pobjeda - rekao je Sonnen. 

A otkud većina boraca "čiste glave" dolazi to se zove pobjeda polugom i omalovažavanje discpiline u kojoj ili nije dobar ili o kojoj ne zna baš previše.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • ReggochOch 17.07.2011.

    Gledao sam Roya Nelsona u pear navrata...Odusevio me je svaki put...sa onim pivskim stomakom uopće ne liči na borca ali...koliko čovjek može primit udaraca,to je neviđeno,kada svi misle da je gotov on još jači..Mirko će imati velikih problema,siguran sam..a opet, nije ni kasno odgoditi ovaj meč sa Nelsonom

  • ReggochOch 17.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Marko26_1 12.07.2011.

    provokacija .. mirko je odlican borac! ipak je ostarija i vidi se

Komentiraj...
Vidi sve komentare