To je to što me zanima!

Mirko: Nadam se kako se neću propiti kad odem u mirovinu

Užasava me pomisao na mirovinu! Nadam se iskreno da se neću propiti! Jedino što sam siguran da ću nastaviti trenirati, rekao je Mirko Filipović na Anteni Zagreb
Vidi originalni članak

Mirko Filipović gostovao je na Anteni Zagreb povodom Final Fighta, borilačkog spektakla koji se 10. ožujka održava u Areni.

- Ne mogu vjerovati da ću po prvi puta sjesti u auto, sparkirati se i otići na borbu. Putovanja su za mene bila 'ubojstvo', teže su mi padala od same borbe. Poseban je naboj boriti se pred domaćom publikom. Sretan sam što će moji prijatelji moći navijati za mene. Ovakav spektakl sigurno nikada nisu vidjeli. Mene više sigurno neće gledati uživo i to po smiješnoj cijeni od 150 kuna - rekao je Mirko i dodao kako na mirovinu ne pomišlja:

- Užasava me pomisao na mirovinu! Nadam se iskreno da se neću propiti! Ne volim ni razmišljati o tome. Jedino što sam siguran da ću nastaviti trenirati, bez toga ne mogu.

Intervju je onda krenuo u šaljivom smjeru. Filipović ne namjerava otvoriti školu za mlade borce.

- Tko s djecom spava, budi se popišan! Mislim da to dovoljno govori. Nemam u planu otvoriti školu. Za to treba imati živaca. Rad s ljudima je jako težak. Pomogao sam nekim mladim borcima u koje sam vjerovao, a oni su mi, kako se kaže, zalupili guzicom vrata.

Cro Cop nije htio pričati o seksu, a otkrio je kako nikad u životu nije probao rajčicu, papriku ili krastavac, a kako ne voli ajvar, senf i kečap. Također, nije jutarnji tip osobe što je doživio portir na radiju.

- Zaskočili su me s nekim parking pitanjima. Bio je jako blizu da počne fićukati i beljiti se u isto vrijeme. To se naime dogodi kad vam fali prvih pet-šest zubi. Dobro je prošao - opisao je uz smijeh. 

Za kraj je objasnio zašto ne gleda boks.

- Braća Kličko su odlična, ali, dosadno je to za gledati. Mogu si to pustiti jedino prije spavanja ili umjesto apaurina!

Idi na 24sata

Komentari 23

  • loki89 04.03.2012.

    mirko,ray sefo dolazi da te nokautira a rekoh bi da udara jace od ovih sto su te do sad batinjali,nista ti ovo nije trebalo

  • orao3119 03.03.2012.

    Ray Sefo pobjeđuje.Ne može Mirko više ništa u svijetu borba.On je još sposoban da bude redar u nekom klubu.A i pokazao je kakav je čovjek.Mogao je lijepo otići kao vrhunski i poštovani borac u mirovinu.Sad je izgubio to poštovanje zbog glađu za novcem.Pa vidite da čovjeku nije stalo do ponosa nit najmanje.Pa samo batine dobiva i onda poslije pametuje.

  • glumac12 02.03.2012.

    jesi spreman za batine

Komentiraj...
Vidi sve komentare