Obavijesti

Sport

Komentari 23

Mirko: Nadam se kako se neću propiti kad odem u mirovinu

Mirko: Nadam se kako se neću propiti kad odem u mirovinu
1

Užasava me pomisao na mirovinu! Nadam se iskreno da se neću propiti! Jedino što sam siguran da ću nastaviti trenirati, rekao je Mirko Filipović na Anteni Zagreb

VIDEO

Mirko Filipović gostovao je na Anteni Zagreb povodom Final Fighta, borilačkog spektakla koji se 10. ožujka održava u Areni.

- Ne mogu vjerovati da ću po prvi puta sjesti u auto, sparkirati se i otići na borbu. Putovanja su za mene bila 'ubojstvo', teže su mi padala od same borbe. Poseban je naboj boriti se pred domaćom publikom. Sretan sam što će moji prijatelji moći navijati za mene. Ovakav spektakl sigurno nikada nisu vidjeli. Mene više sigurno neće gledati uživo i to po smiješnoj cijeni od 150 kuna - rekao je Mirko i dodao kako na mirovinu ne pomišlja:

- Užasava me pomisao na mirovinu! Nadam se iskreno da se neću propiti! Ne volim ni razmišljati o tome. Jedino što sam siguran da ću nastaviti trenirati, bez toga ne mogu.

Intervju je onda krenuo u šaljivom smjeru. Filipović ne namjerava otvoriti školu za mlade borce.

- Tko s djecom spava, budi se popišan! Mislim da to dovoljno govori. Nemam u planu otvoriti školu. Za to treba imati živaca. Rad s ljudima je jako težak. Pomogao sam nekim mladim borcima u koje sam vjerovao, a oni su mi, kako se kaže, zalupili guzicom vrata.

Cro Cop nije htio pričati o seksu, a otkrio je kako nikad u životu nije probao rajčicu, papriku ili krastavac, a kako ne voli ajvar, senf i kečap. Također, nije jutarnji tip osobe što je doživio portir na radiju.

- Zaskočili su me s nekim parking pitanjima. Bio je jako blizu da počne fićukati i beljiti se u isto vrijeme. To se naime dogodi kad vam fali prvih pet-šest zubi. Dobro je prošao - opisao je uz smijeh. 

Za kraj je objasnio zašto ne gleda boks.

- Braća Kličko su odlična, ali, dosadno je to za gledati. Mogu si to pustiti jedino prije spavanja ili umjesto apaurina!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju