To je to što me zanima!

Mirko nema mira: Desna ruka je u gipsu, ali ja mlatim lijevom

Filipoviću su liječnici naredili mirovanje, ali on će, kaže, od mirovanja poludjeti. Zato i sad trenira iako mu je jedna ruka do ramena u gipsu. Jednostavno si ne može pomoći
Vidi originalni članak

Ne mogu više bez treninga! Poludjet ću. U 20 godina nisam imao slobodan dan, čak sam i nedjeljom trenirao, rekao je nedavno Mirko Filipović pokazujući ruku do ramena u gipsu, zbog koje je bio prisiljen mirovati.

No najbolji hrvatski borac nije izdržao. Želja za treningom jača je i od riječi liječnika, koji su mu naredili strogo mirovanje.

- Sve radim, vozim bicikl, lupam u vreću ko lud. Desna ruka je u gipsu, ali zato nogama i lijevom rukom radim normalno - rekao je Mirko i još jedanput ponovio kako jednostavno ne može i neće bez treniranja.

A tako će morati raditi još 15 dana.

- Trebao bih skinuti gips 20. prosinca, ali skinut ću ga pet dana prije jer doktori kažu da je odlično, da se ruka super oporavlja.

Iako je porazom od Roya Nelsona sigurno završio karijeru u UFC-u, borbama nije kraj.

- Napravit ću spektakl u zagrebačkoj Areni u ožujku sljedeće godine. Borit ću se protiv jednog od najboljih boraca današnjice prema pravilima K-1 - najavio je Cro Cop.

Protivnikovo ime ne krije, nego još traju pregovori, ali jamči da će to biti vrhunski borac. A ne, kako on kaže, neki pik-zibner.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • bonecrusher 03.12.2011.

    Zaboravih...a Hrvatska bi konačno dobila svjetskog prvaka u teškoj. Zašto bi to bilo nemoguće? Pa Holyfield, Hopkins i društvo mu mogu komotno biti roditelji, a ne bave se mislima o prestanku.

  • bonecrusher 03.12.2011.

    Ma Mirko bi nakon svega ovog trebao drito u profi-boks-teška kategorija vapi za osvježenjem, a boks bi mi došo ko neka rekreacija nakon UFC. On još uvijek žestoko udara, a za boks je u najboljim godinama. To bi mu bilo bolje nego K-1 i slično, jer je lakše i ima više love, a titule drže Kličkovi, i to - sve osim Povetkinove - obzirom da je poznat kao vrhunski MMA borac, vjerojatno bi vrlo brzo došo u situaciju da se približi borbama za titulu svjetskog prvaka...ne treba lomit noge, nema laktova, gušenja, poluga, udaraca nogom i koljenom u glavu, udarci koji se primaju su puno slabiji zbog drukčijih tj.debljih rukavica, itd....tu negdje bi se još čak mogao naći i sa Holifildom u borbi za titulu, ništa nije isključeno, a i tu bi planula i "velika lovica" što Mirku isto nije nevažno....

  • zenga2 03.12.2011.

    Mirko bio i ostao legenda u svijetu borbi u Japanu, u Hrvatskoj i cijelom svijetu , kada bi naši nogometaši pristupali s takim žarom utakmicama Hrvatska bi bila barem 10 do 20 god prvak svih prvaka .

Komentiraj...
Vidi sve komentare