To je to što me zanima!

Mirko, nije ti lako: Kako izgleda kad ti pucaju Jaganjac i ekipa

Mirko Alilović i Ivan Pešić dobili su posebne kamere koje su iz prvog lica mogle otkriti kako to izgleda kad vam s par metara udaljenosti pucaju bombarderi poput Jaganjca, Mandalinića ili Duvnjaka
Vidi originalni članak

Ako vas je ikad zanimalo kako je to stati na gol bombarderima poput Halila Jaganjca, Stipe Mandalinića, Domagoja Duvnjaka i ostalih, hrvatski rukometni reprezentativci su i to pokušali dočarati.

U međusobnoj trening utakmici otvorenoj za javnost u Ivanić Gradu Mirko Alilović dobio je kameru koja je iz prvog lica mogla jasno otkriti u kakvom su položaju rukometni golmani kad se nađu nasuprot igrača čiji udarci lete i preko 100 kilometara na sat. Pa makar to bio i trening, Aliloviću, Pešiću i Stevanoviću nije lako.

SELE U SPLIT Kraj priprema u Ivaniću, Bećiri otpao, priključuje se Buntić...

Podsjetimo, reprezentacija je završila s pripremama u Ivaniću u ispunjenoj dvorani Žeravinec i danas je već u Splitu gdje počinje posljednja faza pred početak Europskog prvenstva.

- Momci su s puno posvećenosti i strasti odrađivali treninge, a i napokon su nam se priključili i 'Nijemci'. Tako trebamo nastaviti i u posljednjem ciklusu priprema - rekao je Lino Červar prije puta u Split.

A tamo će se reprezentaciji priključiti Denis Buntić, dok pripreme ne nastavljaju Bećiri i ranije ozlijeđeni Vuglač.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • srakar 02.01.2018.

    Koji udarci???

  • Sports <3 01.01.2018.

    Samo naprijed momci

  • Tkokontrolirabanke 01.01.2018.

    Jaganjac bozji bio uvijek sa svima vama

Komentiraj...
Vidi sve komentare