To je to što me zanima!

Mirko: Želim ustati iz groba i umiroviti se kao stari Cro Cop

U intervjuu za MMA Fighting Mirko Filipović najavio je borbu protiv Nelsona sljedeće subote. Želi se vratiti kao pobjednik i svima pokazati da je još uvijek opasan...
Vidi originalni članak

MMA Fighting piše: "Mirko je posrnuli velikan UFC-a i ako izgubi treću borbu zaredom u Oktagonu, neće dobiti novi ugovor s organizacijom koja je bogovski tretirala i plaćala, a on zauzvrat nije dao mnogo. Zbog toga su mnogi već otpisali 37-godišnjeg specijalca iz Privlake".

- Mnogi su me živog pokopali jer sam izgubio dvije uzastopne borbe i sada samo želim pokazati da sam još uvijek Cro Cop. Želim ustati iz groba. To želim dokazati i to mi je najveći motiv.

Mirko mašta o "slatkim trenucima pobjede" (koje dugo nije osjetio): 

- Želim ponovo onaj osjećaj kada mi sudac podigne ruku i nakon toga otići pod pobjednički tuš, što mi je uvijek poseban užitak. Uopće ne razmišljam o novcu dok me UFC-ov knjigovođa ne nazove par dana kasnije kad mi uplaćuje.

Osim slasti pobjede, Mirko ima još jedan cilj. 

- Želim se umiroviti kao stari Cro Cop. Ne znam hoću li uspjeti u tome, ali ću umrijeti pokušavajući.

Podsjeća kako je to daleko od motiva koji su ga natjerali u "krvave sportove". Kada mu je otac umro i "ostavio njega i majku bez kune u džepu, 21-godišnji Filipović se počeo baviti kickboxom".

- Bio je to jedini način da sebe i majku izvučem iz bijede. Želio sam mlatiti ljude jer mi je trebao novac kako bi osigurao financijsku neovisnost za sebe i svoju obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • čamil 24.10.2011.

    Mirko požuri uzesti saborsku mirovinu jer SDP ukida sve povlastice.

  • bonecrusher 23.10.2011.

    "Debeli" Nelson bi trebao biti prava poslastica za Mirka. Nekak ima slabe noge, ili se to samo cini. Trebalo bi ga sa par low-kickova malo onesposobit, i onda boksackim udarcima razorit, te pripremit za jedan lijepi high-kick. Vrlo jednostavno, zar ne? Ma, Mirko bi ga trebao srediti bez nekih vecih problema, a takvi debeli ljudi imaju osjetljiv trbuh i jetru, jer je sve unutra naoteceno, znaci malo noge, malo jetra, malo glava, a kad se Treba se dobro izmicati Royevim pokusajima rusenja, jer on se zaletava, i baca u noge. Kad se baci u noge, , tu ga treba koljenom u glavu i onda je gotov....Trebala bi to biti zanimljiva borba. Jedva cekam.

  • grbinho. 22.10.2011.

    ma mirko ce popusit samo takve batine, ovaj ce ga bicevat ko isusa hahahaaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare