To je to što me zanima!

Mirna Jukić: Naši dečki su zvijezde, a i dalje normalni

Mirna Jukić brinuti će se da našim rukometašima olakša boravak u Grazu i Beču. Dečki su super i bit će pravi užitak raditi s njima, kaže Mirna...
Vidi originalni članak

Stvarno volim rukomet i sretna sam što ću biti domaćica našim dečkima ovdje u Austriji, uz široki je osmjeh rekla Mirna Jukić (23), proslavljena austrijska plivačica rođena u Vukovaru dočekavši naše rukometaše u Grazu. Mirna će se brinuti da dečkima olakša boravak u Grazu i Beču.
- Dečki su stvarno super, većinu ih poznajem s Olimpijskih igara iz Atene 2004. Bit će pravi užitak raditi s njima - napomenula je plivačica koja je na OI u Pekingu 2008. osvojila brončanu medalju te je tri puta birana za austrijsku sportašicu godine.
No, unatoč brojnim uspjesima odlučila je "zamrznuti" sportsku karijeru, barem na kratko.
- Uzela sam stanku, vidjet ću što i kako dalje - priznaje Mirna.
- Želim završiti fakultet, u Beču studiram komunikologiju i publicistiku. To mi je sada jedan od prioriteta. Uz to što ću biti i najbolja domaćica našim rukometašima - kaže Mirna koja je u vezi s austrijskim tenisačem Jürgenom Melzerom.
Hoće li Jürgen možda biti ljubomoran?
- Ma neće. Ima on puno razumjevanja, kao i ja za njega - tvrdi Mirna i dodaje:
- Jürgen mi je u svemu velika podrška, stvarno nam je lijepo.
No, Mirna se brzo zbližila s našim rukometašima, puno će vremana provoditi s njima u slijedeća dva tjedna EP-a...
- Ma, evo tek sam sad upoznala svog susjeda iz Vukovara, Damira Bičanića. Skužili smo da smo išli u isti vrtić, da nam se roditelji znaju. Ovi naši rukometaši su stvarno super društvo, prave su zvijezde a opet su tako normalni, pristupačni...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • casio 22.01.2010.

    Kad prođe koji dan,a rezervoani puni,a nema cura ni žena..da vidimo kako će se onda nositi sa hrpom nabrijanih sportaša..Da onda vidimo šta će reći dečko..

  • Mali ne ugojeni mišo 20.01.2010.

    Hrvatski jal! Tako tipično i tako otrcano.. Raselili ste te \'jadne\' SLAVONCE, pa kad uspiju vani jer su uporni i radišni onda nekakvo domoljublje.. Gospoda iz plivačkog saveza ZNAJU tko ih je otjerao pod austrijsku zastavu!! Oni sami!!

  • user_18412 20.01.2010.

    ne zivi se od domoljublja decki moji, ak je dobra u plivanju sto je neka zivi od toga, u hrvatskoj teze nego u austriji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare