To je to što me zanima!

Mirror: I. Klasnić do kraja tjedna potpisuje za Bolton

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sasvim je sigurno da će Ivan Klasnić sljedeće sezone igrati za Bolton. Kao posudba ili novi igrač tek ćemo vidjeti odluči li Ivan raskinuti s Nantesom
Vidi originalni članak

Britanski dnevnik Mirror objavio je u izdanju od petka da bi do kraja dana hrvatski nogometaš Ivan Klasnić mogao potpisati novi ugovor s Premierligašem Boltonom. U tekstu se spominje nova jednogodišnja posudba, iako je Klasnić, prema zasad još nepotvrđenim informacijama, početkom tjedna raskinuo ugovor s Nantesom koji je imao do ljeta 2012. godine. Ukoliko je to točno, nema nikakvih prepreka da 30-godišnji ljevonogi centarfor pristupi Wanderersima, za koje je prošle sezone igrao s priličnim uspjehom. Mirror piše da je Klasnić u telefonskom razgovoru potvrdio menadžeru momčadi Owenu Coyleu da je voljan vratiti se u Bolton. Coyleu pak Hrvat postaje mogućnost koju ne smije propustiti nakon što napad nije uspio ojačati niti jednim od željenih pojačanja: neuspješno je pokušao dovesti Chelseajeva Franca Di Santa, Liverpoolova Davida Ngoga i Portsmouthova Davida Nugenta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Barcelona pub Osijek 30.07.2010.

    ne zato što je naš, ali iskreno, bolji od svih trojice navedenih u članku kojima je on na kraju alternativa.. uvjerljivo, i iskusnij ii bolji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare