To je to što me zanima!

Miše nakon blamaže u Sigetu: Neka moje igrače bude sram!

Ni u najcrnjim snovima nisam očekivao da ćemo igrati ovako slabo. U psihološkoj smo blokadi, čak i igračkoj, nazovite to kako god, rekao je Miše nakon 2-0 poraza
Vidi originalni članak

Sudac je označio kraj utakmice u Sigetu, a Ante Miše spuštene glave nekoliko minuta ostao je sjediti na klupi. Za to su vrijeme igrači hrabro pokušali pozdraviti svoje navijače, ali zauzvrat su dobili samo uvrede:

"Vi niste Hajduk", "skinite dresove", "nema veze što Hajduk nema veze..:". 

Ono malo ugleda što mu je preostalo Hajduk je rasprodao u novom porazu, rezultatom 2-0 bila je bolja posljednja momčad lige, Hrvatski dragovoljac.

Igračima treba pustiti DVD utakmice. Neka ih bude sram, rekao je Miše nakon poraza

- Igračima treba pustiti DVD ove utakmice. I neka ih bude sram zbog načina na koji nose Hajdukov dres - rekao je trener Ante Miše i dodao:

- Ni u najcrnjim snovima nisam očekivao da ćemo igrati ovako slabo. U psihološkoj smo blokadi, čak i igračkoj, nazovite to kako hoćete. Ali moramo ostati sabrani i odigrati prvenstvo do kraja.

U prvih 45 minuta Hajduk protiv odličnog Dragovoljca nije uspio stvoriti niti jednu šansu, a u nastavku je jalovo napadao i primao golove. Mato Grgić u 54. minuti doveo je "crne" u vodstvo, a konačnih 2-0 postavio je Filip Jazvić u 76. minuti. Kao od šale prošao je Josipa Barišića, pogodio rašlje Hajdukova gola i razveselio cijeli stadion. 

- Bili smo zbilja dobri. I to je jedan od razloga što je Hajduk bio indisponiran. Po svemu što smo pokazali jasno je da nam nije mjesto u drugoj ligi. Ni meni kao treneru, a ni ovim igračima - rekao je trener Dragovoljca Davor Mladina koji je uoči konferencije za novinare sućutno potapšao po ramenu kolegu Mišu.

Čuo sam za Vahinu ostavku. Ja o njoj ne razmišljam. Odradit ću posao do kraja, dodaje

Samo nekoliko trenutaka nakon utakmice Miše je stajao na terenu i razgovarao na mobitel. 

- Ne, nije me zvao predsjednik Maleš - s kiselim smiješkom dodao je Hajdukov trener i nastavio:

- Isprobali smo neke mlađe igrače, ali većina nije položila ispit. A tko je položio? E, to ću zadržati za sebe. Situacija nije laka, ali moramo sezonu privesti kraju. 

Miše je odradio treću utakmicu u drugom mandatu na klupi Hajduka i doživio drugi poraz. A kad se vraćao rekao je da "gore od ovog ne može..."

- Nisam mislio da može biti ovako loše. No stvarnost je takva. Igrači su Hajduk doveli ovdje gdje je, oni se moraju zapitati jesu li samo treneri krivi - rekao je Miše koji je odmah nakon utakmice znao da je Vahid Halilhodžić podnio ostavku:

- Sretno mu bilo. Ali to ne želim komentirati. Ja o ostavci nisam razmišljao niti trenutak, na meni je da ostanem i završim prvenstvo - riječi su kojima je Hajdukov trener zaključio tužnu bilu noć u Sigetu.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • messi 33 07.05.2011.

    a prije utkmice govori da su favoriti ma nisu oni ni favoriti protiv nk hrvace

  • zorro_1 07.05.2011.

    pa ti si gladijator glup ako ides navijati za taj nizerazredni klub zvan hajduk

  • ulaLA_1 07.05.2011.

    VRATITE POKLEPOVICA!!!!!!!!!!!! ako nista,bar je bio legenda!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare