To je to što me zanima!

Mišić: Puno mi ovo znači! Tek sam na početku, Perić: Tu smo akciju vježbali na treningu...

Josip Mišić odigrao je 150. utakmicu za Dinamo, a utakmica će mu ostati u lijepom pamćenju jer je asistirao Dini Periću za prvi gol 'modrih' u 70. minuti. Tako smo vježbali na treningu, komentirao je stoper Dinama...
Vidi originalni članak

Dinamo je pobjedom od 3-0 protiv Ballkanija osigurao prolaz u šesnaestinu finala Konferencijske lige, a važnu ulogu u pobjedi imao je stoper Dino Perić, strijelac prvog gola "modrih" u 70. minuti! 

Perić je nebeskim skokom donio vodstvo Dinamu. Josip Mišić ubacio je iz kornera, a Perić je sjajno skočio i naciljao za vodstvo. Iako je rezultat na kraju uvjerljivo na strani hrvatskog prvaka, Ballkani je bio vrijedan protivnik sve do Perićevog gola.

KOMENTAR Dinamo baš kao i čitave jeseni, ali pamti se europsko proljeće! Zapad skandirao Takuru Kaneku

- Tu akciju smo radili i na treninzima! Mišić je pogodio točno tamo gdje je trebao, a ja sam se tamo našao - rekao je Perić za Arenu Sport nakon utakmice.

Perić se veseli derbiju s Hajdukom

Pohvalio je i protivnika...

- Oni su poletna momčad, igraju visoki presing, htjeli smo prelomiti ovu utakmicu. Nismo im davali prilike, bili smo mirni i osigurali prolaz.

Perić je najavio i derbi s Hajdukom, koji je u nedjelju (17.15 sati).

- Veselimo se derbiju, pogotovo pred ovako sjajnom publikom. Baš i nije idealno što je manje od 72 sati do te utakmice, volio bih da je više vremena - istaknuo je stoper "modrih"

Mišić

Dinamov veznjak Josip Mišić bio je dobro raspoložen nakon prolaza u šesnaestinu finala.

BRZA TRI KOMADA VIDEO Nebeski skok Perića i dva gola Petka za prolazak skupine

- Ovo je prelijep osjećaj i veliki trenutak za klub - započeo je intervju za Arenu Sport. Zatim je dodao...

- Odlično smo ušli u utakmicu, imali šansu Baturine. Dobro smo kontrolirali takmicom, ali su nam krajem prvog poluvremena sakrili loptu, imali su neke ubačaje - komentirao je Mišić.

ANKETA: IZABERITE IDEALNOG Ždrijeb Konferencijske lige je danas, Dinamo čeka protivnika: Koga može dobiti, gdje gledati?

Inače, Mišić je protiv Ballkanija odigrao jubilarnu 150. utakmicu za Dinamo.

- To mi puno znači! Odigrao sam 150 utakmica za Dinamo u nepune tri godine... Mogu reći da sam tek u početku- zaključio je Dinamov veznjak.

Pobjedu Dinama komentirao je i veznjak Petar Sučić, koji je dobio prednost u prvom sastavu u odnosu na Marka Bulata...

- Lijep način, pobjedom završiti grupnu fazu koja nam donosi prolazak dalje. Presretni smo, hvala navijačima koji su došli podržati nas i jedva čekamo proslaviti. Bilo je samo važno zabiti prvi i oni su se morali otvoriti i krenuti više riskirati, to je ostavljalo više prostora da zabijemo drugi i treći. Uvjerljiva pobjeda, sretni smo i okrećemo se Hajduku

Gabriel Vidović je zaključio...

- Sretni smo zbog prolaza. Nije nas bilo strah. Išli smo danas po pobjedu, to je bilo važno, isto želimo učiniti i u nedjelju.

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Tko pjeva zlo ne misli 15.12.2023.

    Protiv Hajduka samo 30 minuta igre ne prolazi....I ovak sporo i bezidejno dodavanje....Nadam se da Jakir to shvaća...

  • Monza.1995 15.12.2023.

    VOLIM TE DINAMO ŠAMPIONE  🔵🔵💪💪

  • FrozenAcc 15.12.2023.

    Tottenham, City i Arsenal nisu mogli, ali zato jeste Zrinjski: Plemići zaustavili Aston Villu! HŠK Zrinjski - Aston Villa 1:1!

Komentiraj...
Vidi sve komentare