To je to što me zanima!

Mišković ipak povukao ostavku: Rekao sam im koji je moj uvjet

Dogovorio sam se s Damirom Vrbanovićem, ili ćemo reorganizirati sudačku organizaciju ili ćemo svatko svojim putem. Suci moraju biti profesionalci, rekao je predsjednik Rijeke Damir Mišković
Vidi originalni članak

Hvala sucu Vučemiloviću na suđenju, podnosim ostavku na sve funkcije u HNS-u. Nemam drugih komentara, to je to, poručio je iz Nigerije Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeke nakon derbija protiv Dinama na Maksmiru (1-1).

Mišković je danas u emisiji Radio Rijeke rekao kako je njegova ostavka uvjetna te da je izvršnom direktoru HNS-a Damiru Vrbanoviću uvjetovao kako se mora reorganizirati sudačka organizacija kako bi suci postali profesionalci.

- Nije to samo zbog utakmice Dinama i Rijeke već zbog našeg nogometa. Derbi na Maksimiru bio je pravi derbi, to je bilo ono što je lijepo. Naravno, ima i stvari koje nisu bile lijepe. Neću pričati o sucima jer to ne radim, ali definitivno nisu bili na nivou - rekao je Damir Mišković za Radio Rijeku i dodao: 

- Nije ovo nikakav rat između Rijeke i HNS-a. Nitko ne priča što smo dobroga napravili za hrvatski nogomet u zadnje tri godine, svi izdvajaju samo loše stvari. Sudačka organizacija treba se reorganizirati. To je moj najveći cilj. Dogovorio sam se s Vrbanovićem da je to moj uvjet za ostanak u HNS-u ili ćemo svatko svojim putem.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • CharlieHarper 05.12.2016.

    Ahahahahah da ostane bez plaće,pa kaj ste vi normalni?!

  • NIAGARA HAJDUK 05.12.2016.

    Poseri pa poliži!!!

  • LIJEPA LI SI 05.12.2016.

    Jos jedan beskicmenjak koji nema svoje " ja ". . . . . . brzo su ga usutkali. . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare